Ομάδα, που αποκαλείται «Δίκτυο Ελληνισμού», συγκεντρώνει υπογραφές για να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα
Καταιγισμό μηνυμάτων μέσω των κοινωνικών δικτύων δέχονται γονείς μαθητών και στη Μαγνησία από ομάδα που αποκαλείται «Δίκτυο Ελληνισμού» και καλεί σε… αντίσταση απέναντι σε υποχρεωτικές νομικές πράξεις, τεστ και εμβόλια, σε σχολεία και άλλους χώρους εκπαίδευσης και εργασίας.

Την ίδια ώρα που χθες έμπαιναν άλλα δύο «λουκέτα» σε γενικά λύκεια του νομού, λόγω επιβεβαιωμένων μολύνσεων από τον κορονοϊό και με φόντο τα δύο κλειστά σχολεία της ειδικής αγωγής, για τον ίδιο λόγο, τους γονείς, που καλούνται να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο μόνο αφού υποβληθούν σε self test, έρχεται να μπερδέψει «εκστρατεία» κατά των υποχρεωτικών τεστ αλλά και κατά των εμβολίων.

Δεκάδες γονείς δέχθηκαν μηνύματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλούνται να υπογράψουν κείμενο «αντίστασης σε υποχρεωτικές νομικές πράξεις, τεστ, εμβόλια σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης και εργασίας».

Οι συντάκτες της επιστολής ζητούν κοινοποίηση σε κάθε γνωστό τους, με στόχο να συγκεντρωθούν χιλιάδες, όπως ζητούν, υπογραφές και να καταθέσουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Στην επιστολή που δέχθηκαν χθες ένας μετά τον άλλο γονείς μαθητών της Μαγνησίας, αναγράφονται τα εξής:

«Ζούμε κάτω από ένα καθεστώς που επιβάλλει στα δικαστήρια της χώρας να παίρνουν διαρκώς αποφάσεις περί υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων. Οι πράξεις αυτές είναι σαφώς και εναντίον του λαού.

Είναι Αντισυνταγματικές και άκρως παράνομες.

Αντίθετες από το ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο.

Όπως αποφαίνονται ιατροί και άλλοι επιστήμονες στον ελληνικό και στον διεθνή χώρο τα υποχρεωτικά τεστ και τα υποχρεωτικά εμβόλια πέραν του ότι προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τα μεν, δεν έχουν δοκιμαστεί κλινικά τα δε και δεν έχουν επίσημη άδεια από επισήμους επιστημονικούς και κρατικούς οργανισμούς.

Σας προσκαλούμε όλους να συμβάλλετε σε συλλογή υπογραφών και στοιχείων που θα αποστείλετε, προκειμένου η νομική ομάδα να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και άλλες νομικές ενέργειες σε ελληνικά δικαστήρια αλλά και σε ευρωπαϊκά.

Χρειάζονται χιλιάδες υπογραφών για να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό και ακολούθως ένα ευρωπαϊκό μέτωπο αντίστασης με κάθε νόμιμο και ειρηνικό μέσο.

Αν δεν δράσουμε σήμερα, αύριο θα είναι πολύ αργά για εμάς και τα παιδιά μας.

Παρακαλούμε όλους όσους κατανοούν τα σημεία των καιρών, να δράσουν άμεσα και να συλλέξουν τώρα χιλιάδες ή και εκατομμύρια υπογραφών».

Πηγή: taxydromos.gr

Post a Comment