Σε συνέχεια έκτακτου ρεπορτάζ μας σχετικά με την αίτηση για άρση ασυλίας του Γιάννη Βρούτση. Αποκλειστικά δείτε μόνο εδώ όλα τα έγγραφα που οδήγησαν στην υποβολή μηνύσεως. Πως ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής ξεσκεπάζει με στοιχεία και αποδομεί τα όσα δήλωσε ο πρώην Υπουργός

Σύμφωνα με τους νομικούς κύκλους του παρουσιαστή και επιχειρηματία για τα ως ΄κ'ατωθιι ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις προς τις αρχές, ν απαντήσουν οι κ.κ Βρούτσης και Χατζηδάκης καθώς υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και μηνύματα που θα κατατεθούν και αυτά στον αρμόδιο εισαγγελέα

Δ. – Ν. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 114 - 114 75 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210 64 70 485 – 6, FAX: 210 64 59 679

http://www.dnalaw.gr

E-mail: info@dnalaw.gr


 

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Του Μαίνανδρου – Γεωργίου Φουρθιώτη του Γεωργίου, κατοίκου …………… Αττικής, οδός ………………………, με ΑΦΜ ……………….

 

ΠΡΟΣ

1. Τον κ. Ιωάννη Βρούτση, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, που κατοικοεδρεύει στην Βουλή των Ελλήνων.

2. Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, κάτοικο Αθηνών, οδός Σταδίου, αριθμός 29. 

 

ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

1. Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασσούλα

2. Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

3. Τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη

4. Τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξιο Τσίπρα.

5. Τον Διευθυντή Γραφείου Πρωθυπουργού κ. Γρηγόριο Δημητριάδη.

6. Τον κ. Ιωάννη Ραγκούση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κάτοικο Νίκαιας Αττικής, οδός Πέτρου Ράλλη αρ. 238.

7. Τον κ. Βασίλη Γκεγκέρογλου Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κάτοικο Αθηνών Αττικής, οδός Βουλής αρ. 4.

 

 

--------------------------------------------

 

Με έκπληξη, οργή και αγανάκτηση διάβασα, μετά από πληροφορίες που έλαβα, δημοσίευμα της 5-4-2021, το οποίο τιτλοφορείται «Γιάννης Βρούτσης: Ήρθε με μπράβους, και απειλούσε για τα λεφτά που έχασε» που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα https://www.documentonews.gr και το οποίο περιέχει σωρεία αναληθών, άκρως προσβλητικών και συκοφαντικών δηλώσεων που αφορούν το άτομό μου και βάλλουν κατά του κύρους και της αξιοπρέπειάς μου.

Ειδικότερα, στο ως άνω δημοσίευμα παρατίθενται δηλώσεις του πρώτου εξ υμών που αφορούν το πρόσωπό μου και συγκεκριμένα:

«.. Ήρθε σε µένα µε µπράβους. Φώναζε. Με θράσος. Απειλούσε. Κλοτσούσε πόρτες. Ζητούσε να πληρωθεί τον µήνα που έχασε».
Χείµαρρος ήταν ο τέως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Βρούτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Documento. Η εφηµερίδα επικοινώνησε µαζί του προκειµένου να του απευθύνει ερώτηµα σχετικά µε κοµπίνα που φέρεται ότι έστησε ο Μένιος Φουρθιώτης. Συγκεκριµένα, φαίνεται σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες του Documento να εµφάνισε ξαφνικά µεικτές µηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ. Το ίδιο συνέβη και µε πρώην ή νυν συνεργάτες του. Με αυτούς τους µισθούς ο Φουρθιώτης µπήκε στο πρόγραµµα «Συν-Εργασία» ώστε να λαµβάνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το κράτος, που κάλυπτε το 60% των µισθών.

«Κλοτσούσε πόρτες και απειλούσε»

Ο Γ. Βρούτσης στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Documento επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς να κατονοµάσει τον Φουρθιώτη ως ενορχηστρωτή της κοµπίνας. Φυσικά όµως τον… φωτογράφισε, αφού η συγκεκριµένη υπόθεση και η εµπλοκή του Φουρθιώτη έχει µερικώς δηµοσιευτεί ήδη από τον περασµένο ∆εκέµβριο. Άλλωστε, όπως µας διεµήνυσε ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν∆, ο… ενορχηστρωτής τον «κρέµασε στα µανταλάκια» – ο Μ. Φουρθιώτης φέρεται ως ο νεόκοπος εκδότης της εφηµερίδας «Αποκα-λυπτικά»…

Ο τέως υπουργός κατέθεσε τον περασµένο ∆εκέµβριο τροπολογία προκειµένου να… κλείσει το παράθυρο που υπήρχε στο πρόγραµµα «Συν-Εργασία», το οποίο φέρεται να εκµεταλλεύτηκε ο Φουρθιώτης. Ο Γ. Βρούτσης, που σχολίασε στο Documento ότι η όλη υπόθεση του απέφερε «τεράστιο κόστος», λίγες ηµέρες µετά αποπέµφθηκε από το κυβερνητικό σχήµα. Είχε µάλιστα προηγηθεί… επίσκεψη του Μ. Φουρθιώτη στο υπουργικό γραφείο του, όπου απαιτούσε, σύµφωνα µε τον τέως υπουργό, να πληρωθεί τα λεφτά που έχασε: «Είµαι έξω φρενών µε αυτό τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ηρθε µε µπράβους. Απειλούσε γενικούς γραµµατείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν. Μιλάµε για παρακµή. Το πρόγραµµα “Συν-Εργασία” έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό: δίνει µισθό οποιουδήποτε κόστους ώστε να συντηρηθούν µεγαλοστελέχη σε επιχειρήσεις προκειµένου να µην καταρρεύσει το σύστηµα µέσα στην πανδηµία, αλλά και οι εργαζόµενοι που δουλεύουν σε αυτές να παραµείνουν τις θέσεις τους. Υπάρχει και σε άλλες χώρες. ∆εν είναι τζάµπα λεφτά. Πρόκειται για δάνειο που πληρώνει ο ελληνικός λαός» δήλωσε στο Documento ο Γ. Βρούτσης.

«Σκοπιµότητα για να αυξήσει εικονικά τον µισθό του»

«Είναι αδύνατον ένας υπουργός Εργασίας να γνωρίζει ποιος πληρώνεται και τι πληρώνεται µεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων εργαζοµένων» ανέφερε. Ξαφνικά, «από ένα λάθος ενός λογιστή ήρθε σε µένα κάποιος που φώναζε –δεν µπορώ να πω ονόµατα– µε θράσος. Ζητούσε να πληρωθεί τον µήνα που έχασε. Σε αναζήτηση από το λογιστήριο για τον συγκεκριµένο κύριο διαπίστωσα ότι έπαιρνε µισθούς 60 έως 80 χιλιάδες ευρώ. Τα ίδια χρήµατα έπαιρναν και άτοµα που ήταν δίπλα του. Αυτό δείχνει σκοπιµότητα, σπουδή για κάτι, να αυξήσει δηλαδή τον µισθό του εικονικά. Βρήκε την τρύπα δηλαδή και πήγε να πάρει τα λεφτά. Πράγµα νόµιµο, όµως ανήθικο. Όταν οι υπάλληλοι το εντόπισαν τρελάθηκαν».

Επρόκειτο για γεγονός που, όπως σχολίασε, «δεν µπορούσα να το δεχτώ. Όχι ως υπουργός, ως πολίτης. Έπρεπε να αντιδράσω και αντέδρασα. Άλλαξα τον νόµο κι έτσι µε το άρθρο 85 του νόµου 4764/2020 έβαλα πλαφόν 6.500 ευρώ κι έτσι κανείς ωφελούµενος του προγράµµατος δεν µπορεί να λάβει παραπάνω χρήµατα. Είπα στη Βουλή ότι αυτό το κάνω γιατί διαπίστωσα καταχρηστικές συµπεριφορές. Κανείς δεν ασχολήθηκε µαζί µου τότε».

Σχετικά πάντως µε τον ενορχηστρωτή της κοµπίνας, ο τέως υπουργός Εργασίας αναρωτήθηκε εάν αυτός «πλήρωσε φόρους; Έγιναν οι παρακρατήσεις; ∆ηλώθηκαν αυτά στην καρτέλα του; Πλήρωσε τις εισφορές στον Ε∆ΟΕΑΠ; Όλα αυτά δεν είναι αφορολόγητα. Πρόκειται για χρήµατα που πρέπει να πληρωθούν. Πρέπει να ελεγχθεί και να γίνουν ενέργειες. Έλεγε δηµόσια ότι θα φύγω από υπουργός….»

Επιπλέον, με έκπληξη, οργή και αγανάκτηση διάβασα, μετά από πληροφορίες που έλαβα, δημοσίευμα της 7-4-2021, το οποίο τιτλοφορείται «Υπόθεση Φουρθιώτη: Στην Εισαγγελία τα στοιχεία από το υπουργείο Εργασίας» και το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα https://ethnos.gr και επίσης περιέχει σωρεία αναληθών, άκρως προσβλητικών και συκοφαντικών δηλώσεων του πρώτου εξ υμών που αφορούν το άτομό μου και βάλλουν κατά του κύρους και της αξιοπρέπειάς μου.

Ενδεικτικά παραθέτω απόσπασμα από το ως άνω δημοσίευμα:

«Όσον αφορά στα χρήματα που κατάφερε να αποσπάσει ο Μένιος Φουρθιώτης τόνισε: «Νομίζω ότι πήρε ποσά τριών μηνών και "φρενάρισε" ο μήνας Οκτώβριος. Τον μήνα Οκτώβριο, που δεν πληρώθηκε και το φρέναρα ήταν 70.000 - 80.000 ευρώ» είπε ο κ. Βρούτσης με το συνολικό ποσό που απέσπασε ο κ. Φουρθιώτης να υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ. Για το πώς θα παρθούν πίσω αυτά τα χρήματα που δεν έπρεπε να του έχουν δοθεί, όρισε αρμόδια την σημερινή ηγεσία του υπουργείου, που ασχολείται με το θέμα».

Τέλος, ο πρώτος εξ υμών, Ιωάννης Βρούτσης, έδωσε συνέντευξη, παρουσία  του Δημητρίου Ραγκούση στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου της 8ης-4-2021 στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN TV, κατά την οποία, απαντώντας στην ερώτηση «τι έχει συμβεί με τον κύριο Φουρθιώτη;» έκανε τις παρακάτω ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ και άκρως ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ για το πρόσωπό μου δηλώσεις, συνεχίζοντας νε επιμένει ότι ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ (!!!):

« … ο Γιάννης ο Βρούτσης ως Υπουργός, δεν  δέχθηκε μύγα στο σπαθί του και πως με τις ενέργειες του, περιφρούρησε και τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και το δημόσιο χρήμα … Όταν διαπίστωσα μπροστά μου, καταχρηστικές συμπεριφορές, προσπάθεια υφαρπαγής δημόσιου χρήματος και τότε ακριβώς, λειτούργησα όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε υπουργός στην θέση μου…»

«… Όχι μία, αλλά πολλές φορές το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε έρθει στο Υπουργείο, με πιεστικό τρόπο με απαράδεκτη συμπεριφορά, απέναντι σε υπαλλήλους οι οποίοι δεχόντουσαν τρομακτικές πιέσεις όμως δεν ενέδωσαν … Όσο αφορά τον συγκεκριμένο κύριο όταν σε μία χρονική στιγμή, τον απέβαλαν από το υπουργείο εργασίας, όπως έπρεπε οι αστυνομικοί, την ίδια ημέρα στην εκπομπή του με κατήγγειλε ότι δέχθηκε βίαιη επίθεση από τους αστυνομικούς μου …»

«…. Επειδή δεν θέλω να κάνω δικαστήριο και με οικονομικά στοιχεία από την τηλεόραση είτε από την εκπομπή σας, θα σας πω πολύ απλά ότι ναι νομίζω ότι πήρε 3 μήνες ποσά, τα οποία το ύψος του ποσού είναι ζήτημα το οποίο θα αφορά τον οικονομικό εισαγγελέα τώρα και φρενάρισε ο μήνας Οκτώβριος, διότι η νομοθετική πρωτοβουλία που πήγα στην βουλή τον Δεκέμβριο…

«….τον μήνα Οκτώβριο, το ποσό για το οποίο αναφέρομαι ήταν, αν θυμάμαι καλά είτε 70.000 είτε 80.000 τον μήνα…»

«… Τον μήνα Δεκέμβριο ήρθα στην βουλή και ενημέρωσα τους βουλευτές όλους και του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπήρχαν καταχρηστικές συμπεριφορές στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και αποφασίζω και φέρνω νομοθετική πρωτοβουλία ως κυβέρνηση και βάζω οροφή….»

«… Όνομα δεν είπα, δεν έχω πει και ούτε ποτέ  θα πω δημόσια. Διότι ο θεσμικός μου ρόλος ως υπουργού, που γνωρίζω πρόσωπα, πράγμα και γεγονότα δεν μου το επιτρέπει και πράγματι κύριε Ραγκούση, στην Βουλή το ανέδειξα και η κυβέρνηση έδειξε ακαριαία αντίδραση και έκοψε τα χρήματα υπέρ του δημοσίου…»

            Σημειωτέον ότι τα ως άνω δημοσιεύματα και οι δηλώσεις του πρώτου εξ υμών έχουν αναπαραχθεί ήδη και δημοσιεύονται από πληθώρα άλλων ιστοσελίδων και τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.

 

Επειδή όλες οι ως άνω δηλώσεις του πρώτου εξ υμών είναι όχι μόνο αναληθείς αλλά και άκρως συκοφαντικές για το πρόσωπό μου.

 

Επειδή ο πρώτος εξ υμών με παρουσιάζετε ως κοινό απατεώνα, ο οποίος «αύξησα εικονικά τον μισθό μου» και «απέσπασα» από το Δημόσιο Ταμείο ποσό 200.000 ευρώ.

 

Επειδή ο πρώτος εξ υμών με παρουσιάζετε ως άνθρωπο επικίνδυνο, ο οποίος απειλώ, κυκλοφορώ με «μπράβους» και κλωτσάω πόρτες.

 

Επειδή πολύ καλά γνωρίζετε ο πρώτος εξ υμών την αναλήθεια όλων των ως άνω ισχυρισμών σας για το πρόσωπό μου.

 

Επειδή επίσης πολύ καλά γνωρίζετε τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος εξ υμών ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και σήμερα  έχουν λάβει αποζημίωση πολλών χιλιάδων ευρώ από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ δεκάδες υψηλόβαθμα και υψηλόμισθα στελέχη και υπάλληλοι επιχειρήσεων, στα οποία ο πρώτος εξ υμών ουδόλως αναφερθήκατε, αλλά αντίθετα βάλλετε εναντίον μου με μένος επειδή τόλμησα να διεκδικήσω τα νόμιμα και τα αυτονόητα.

 

Επειδή οι ως άνω δηλώσεις του πρώτου εξ υμών είναι ψευδέστατες και κακοηθέστατες και αποσκοπούν στην δυσφήμιση και κατασυκοφάντησή μου.

 

Επειδή σύμφωνα με τη διάταξη του α. 57 ΑΚ όποιος προσβάλλεται παράνομα στην προσωπικότητά του έχει δικαίωμα να απαιτήσει να αρθεί η προσβολή και να μην επαναληφθεί στο μέλλον, κατά δε τη διάταξη του άρ. 59 ΑΚ, το Δικαστήριο, ύστερα από αίτηση αυτού που έχει προσβληθεί και αφού λάβει υπόψη το είδος της προσβολής, μπορεί επιπλέον να καταδικάσει τον υπαίτιο να ικανοποιήσει την ηθική βλάβη αυτού που έχει προσβληθεί. Με τις ανωτέρω διατάξεις των άρθρων 57 και 59 ΑΚ προστατεύεται το δικαίωμα της προσωπικότητας, και κατ’ επέκταση η αξία του ανθρώπου ως ατομικό δικαίωμα κατοχυρωμένο από το άρ. 2 παρ. 1 του Συντάγματος, αποτελεί δε η προσωπικότητα πλέγμα αγαθών που συνθέτουν την υπόσταση του προσώπου και είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα μαζί του. Τα αγαθά αυτά δεν αποτελούν μεν αυτοτελή δικαιώματα, αλλά επί μέρους εκδηλώσεις-εκφάνσεις του ενιαίου δικαιώματος της προσωπικότητας, όμως η προσβολή της προσωπικότητας σε σχέση με οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις αυτές συνιστά προσβολή της συνολικής έννοιας της προσωπικότητας. Τέτοια προστατευόμενα αγαθά είναι, μεταξύ άλλων, και η τιμή και η υπόληψη κάθε ανθρώπου, είναι δε τιμή η εκτίμηση που απολαμβάνει το άτομο στην κοινωνία με βάση την ηθική αξία που έχει λόγω της συμμόρφωσής του με τις νομικές και ηθικές του υποχρεώσεις, ενώ υπόληψη είναι η εκτίμηση που απολαμβάνει το άτομο στην κοινωνία με βάση την κοινωνική του αξία συνεπεία των ιδιοτήτων και ικανοτήτων του για την εκπλήρωση των ιδιαίτερων κοινωνικών του έργων ή του επαγγέλματός του .

 

Επειδή σύμφωνα με τη διάταξη του αρ. 361 ΠΚ : «1. Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της Δυσφήμησης (άρθρα 367  και  363),  προσβάλλει  την  τιμή  άλλου  με  λόγο  ή  με  έργο  ή  με  οποιονδήποτε  άλλο τρόπο, τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με  χρηματική ποινή.  Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί  και  μαζί  με  την ποινή της Φυλάκισης».

 

Επειδή η παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά του πρώτου εξ υμών, προκάλεσε στο πρόσωπό μου βαρύτατη ηθική βλάβη, καθώς οι ως άνω δηλώσεις σας για εμένα, που άλλωστε αναπαρήχθησαν από πλείστες ιστοσελίδες και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, δημιούργησαν δυσμενείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη και αντίληψη για την τιμή και την υπόληψή μου, καθώς τυγχάνω δημόσιο πρόσωπο, με συκοφάντησαν, εξύβρισαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο, τελέστηκε δε με αυτή τη συμπεριφορά σας η αξιόποινη πράξη της εξυβρίσεως, της συκοφαντικής δυσφήμισης και σωρείας άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων.

 

Επειδή ο πρώτος εξ υμών έχετε τελέσει σε βάρος μου βαρύτατα ποινικά αδικήματα, για τα οποία επιφυλάσσομαι να προσφύγω στην ποινική και αστική δικαιοσύνη, ενώ αναμένεται να κινηθεί σε βάρος σας και η αυτόφωρη διαδικασία.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ

Και με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

 

Τον πρώτο εξ υμών:

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως άμεσα και δη εντός μίας (1) ημέρας από την κοινοποίηση σε εσάς της παρούσας, ανακαλέσετε όλες τις ως άνω συκοφαντικές και αναληθείς για το πρόσωπό μου δηλώσεις σας, προβαίνοντας σε ολοσχερή αποκατάσταση της προσωπικής και επαγγελματικής μου τιμής και υπόληψης, δημοσιεύοντας τα αληθή και πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσής μου.

 

-ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως παρουσιάσετε σχετικές αποδείξεις (τραπεζικές κινήσεις προς τον λογαριασμό μου από τον τραπεζικό λογαριασμό του φορέα που καταβάλει τις σχετικές αποζημιώσεις) και δη έγγραφα από τα οποία να αποδεικνύεται ότι εγώ προσωπικά από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ έλαβα α) 80.000€ μηνιαίως από το κράτος με τραπεζικές κινήσεις προς τον λογαριασμό μου από τον τραπεζικό λογαριασμό του φορέα που καταβάλει τις σχετικές αποζημιώσει Β) ότι έλαβα συνολικά αποζημίωση ποσού 200.000 ευρώ από τον Ιούνιο 2020 ως τον Φεβρουάριο 2021 με τραπεζικές κινήσεις προς τον λογαριασμό μου από τον τραπεζικό λογαριασμό του φορέα που καταβάλει τις σχετικές αποζημιώσεις)

 

-ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως άμεσα προσκομίσετε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα και σε όλους του βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου την λίστα με τα ονόματα όλων των δικαιούχων εταιρειών καθώς και την λίστα των εργαζομένων και των ήδη καταβεβλημένων αποζημιώσεων που εισέπραξαν του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και σήμερα.

 

 -ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως άμεσα προσκομίσετε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα και σε όλους του βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου την λίστα με τα ονόματα όλων των δικαιούχων εταιρειών καθώς και την λίστα των εργαζομένων και των ήδη καταβεβλημένων αποζημιώσεων που εισέπραξαν και εντάχθηκαν σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ με αποζημίωση ειδικού σκοπού κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και σήμερα.

 

-ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως παρουσιάσετε προσκομίσετε με βίντεο προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τον αρμόδιο Εισαγγελέα και σε όλους του βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ότι μετέβην στο γραφείο σας στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με «μπράβους», απειλώντας και κλωτσώντας πόρτες και όπως εξηγήσετε γιατί δεν ζητήθηκε από εσάς τον ίδιο η παρέμβαση αστυνομικής δύναμης.

 

-ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προσφύγω άμεσα στις αστικές και ποινικές διαδικασίες, προασπιζόμενος τα νόμιμα συμφέροντά μου.

 

Τον δεύτερο εξ υμών:

-ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως άμεσα προσκομίσετε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα και σε όλους του βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου την λίστα με τα ονόματα όλων των δικαιούχων εταιρειών καθώς και την λίστα των εργαζομένων και των ήδη καταβεβλημένων αποζημιώσεων που εισέπραξαν του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και σήμερα.

 

 -ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως άμεσα προσκομίσετε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα και σε όλους του βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου την λίστα με τα ονόματα όλων των δικαιούχων εταιρειών καθώς και την λίστα των εργαζομένων και των ήδη καταβεβλημένων αποζημιώσεων που εισέπραξαν και εντάχθηκαν σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ με αποζημίωση ειδικού σκοπού κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και σήμερα.

 

-ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως παρουσιάσετε σχετικές αποδείξεις (τραπεζικές κινήσεις προς τον λογαριασμό μου από τον τραπεζικό λογαριασμό του φορέα που καταβάλει τις σχετικές αποζημιώσεις) και δη έγγραφα από τα οποία να αποδεικνύεται ότι εγώ προσωπικά από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ έλαβα α) 80.000€ μηνιαίως από το κράτος με τραπεζικές κινήσεις προς τον λογαριασμό μου από τον τραπεζικό λογαριασμό του φορέα που καταβάλει τις σχετικές αποζημιώσει Β) ότι έλαβα συνολικά αποζημίωση ποσού 200.000 ευρώ από τον Ιούνιο 2020 ως τον Φεβρουάριο 2021 με τραπεζικές κινήσεις προς τον λογαριασμό μου από τον τραπεζικό λογαριασμό του φορέα που καταβάλει τις σχετικές αποζημιώσεις)

 

-ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως παρουσιάσετε προσκομίσετε με βίντεο προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και τον αρμόδιο Εισαγγελέα και σε όλους του βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ότι μετέβην στο γραφείο σας στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με «μπράβους», απειλώντας και κλωτσώντας πόρτες και όπως εξηγήσετε γιατί δεν ζητήθηκε από εσάς τον ίδιο η παρέμβαση αστυνομικής δύναμης.

 

Τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων:

 

-ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως άμεσα διαβιβάσετε την παρούσα στο σύνολο των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς πλήρη γνώση των ως αναφέρονται σε αυτό.

 

 

Πληρεξούσιο δικηγόρο μου και αντίκλητο ορίζω τον Δικηγόρο Αθηνών, Νικόλαο Δ. Αναγνωστόπουλο, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, αριθμός 114, Τηλέφωνα: 210-6470485 έως 8, Fax: 210-6459679, Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: info@dnalaw.gr.

 

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται και κοινοποιείται για να λάβουν γνώση ο καθένας χωριστά και για να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας την ολόκληρη στις σχετικές εκθέσεις που θα συνταχθούν για τις επιδόσεις.

Αθήνα, 7-4-2021

Ο Εξωδίκως Δηλών

  

                Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 

 

Post a Comment