Σάλος με την τροπολογία για την ασυλία της Επιτροπής λοιμωξιολόγων
Η διάταξη του υπ. Υγείας προβλέπει ότι τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας για τον Covid 19, τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται, και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή για την ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Γιατί φέρνουν τώρα την τροπολογία στη Βουλή; 

την ακριβή απάντηση την δίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος

"Άλλη μία παραδοχή ενοχής. Η κυβέρνηση θέλει να μην μιλήσουν οι επιστήμονες για τις πιέσεις που έχουν δεχτεί. Ο αυταρχισμός της ΝΔ μετατρέπει την υγειονομική κρίση σε κρίση δημοκρατίας. Να αποσυρθεί αμέσως η τροπολογία!"

Έτσι, βγαίνοντας από αυτή την υγειονομική κρίση κανείς δεν θα μπορεί να υποβάλλει μήνυση ή αγωγή κατά του Σωτήρη Τσιόρδα κ. α λοιμωξιολόγων . Όλα τα κόμματα με τη σειρά τους κάνουν λόγο ότι κάτι πάνε να υποκρύψουν από τον λαό....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ:

Κατά της διάταξης τάχθηκε και ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, αν και επισήμανε ότι έχει περιεχόμενο αντίστοιχο με το περιεχόμενο διάταξης που είχε καταθέσει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ για το ακαταδίωκτο των μελών του ΤΧΣ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - Ο
Μοναδικός Βουλευτής που δεν "μασάει" τα λόγια του μέσα στη Βουλή γιατί έχει καθαρή μπέσα Κρητική. Κάθε μέρα κάνει ερωτήσεις σε Υπουργούς για το συμφέρον των Πολιτών. όλοι οι Κοινοβουλευτικοί συντάκτες έχουν να το λένε

Post a Comment