Το σκληρό πρόσωπο του πολέμου είδε ένα κοριτσάκι από τη Συρία, πριν καλά καλά γεννηθεί, αφού γεννήθηκε με θραύσμα από οβίδα στο κεφάλι! Το απίστευτο περιστατικό έλαβε ΄χωρα στο νοσοκομείο στο Χαλέπι.

Η μητέρα του νεογνού είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών κατά του Ισλαμικού Κράτους μέσα στο Χαλέπι.

Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική για να σώσουν το βρέφος, καθώς η μητέρα του είχε δεχθεί θραύσματα από την οβίδα στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και το νεογνό.

Στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιοποίησαν οι γιατροί φαίνεται το μωρό να έρχεται στον κόσμο με ένα θραύσμα οβίδας καρφωμένο στο κεφάλι του.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, το μωρό γεννιέται χωρίς να δείχνει κανένα σημάδι ζωής. Τότε οι γιατροί το τρίβουν και αμέσως αφαιρούν από το κεφάλι του το θραύσμα και στη συνέχεια το μωρό αρχίζει επιτέλους να κλαίει.

Μετά την πρωτοφανή περιπέτειά του από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της ζωής του, οι γιατροί πρότειναν να ονομαστεί το μωρό Αμάλ, που στα συριακά σημαίνει ελπίδα.

Πλέον, μητέρα και βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο