Η υπερταλαντούχα ηθοποιός , Ντορέττα ξεκίνησε εκπομπή στο μεγάλο κανάλι και πάει σχεδόν απάτη. Στα αρχίδια μας θα πείτε αλλά προς ενημέρωση του κουτσομπολίστικου αναγνωστικού κοινού το λέμε.Λοιπόν, μπορεί να είναι καύλα η γυναίκα, όμως αυτό δεν μετράει κατά όπως φαίνεται στα μηχανάκια τηλεθέασης. Το κοινό θέλει άλλα.Τα νούμερα τηλεθέασης, πιο χάλια πεθαίνεις...

Θέλει πρόσωπα λαϊκά όπως οι Σκορδολιάγκες. Πρόσωπα που μιλούν κατ ευθείαν στο λαϊκό κοινό. Η πόζα τύπου instagram είναι πλέον ξεπερασμένη. Θέλει η πουτάνα η πόζα να κρυφτεί μα η ματαιοδοξία δεν την αφήνει. Ε, κάπως έτσι και με την Ντορέττα. Το κορίτσι είναι για άλλη ζώνη. Έχει χαρακτηριστικά πολύ σκληρά που δεν κάνουν για πρωινό.
Το στόμα της γεμίζει όλη την οθόνη και σκιάζεται η σκρόφα η νοικοκυρά. Τρομάζει και τσουπ κάνει ζάπινγκ, να δει το στοματάκι της Σκορδούς που είναι πιο μικρό και χαριτωμένο.
Πως να ταυτιστεί η πουτάνα η νοικοκυρά με μια γυναίκα που κάνει φωτογράφιση σε περιοδικό μηνιαίο με ύφος σεξ εν δε σιτι? Να τα λέμε κι αυτά. ότι σκαλέτα κι αν της δώσουν, η εκπομπή δεν θα πάει γιατί πρώτον τα θέματα είναι ίδια με τα περσινά, το στόμα της τρομάζει και ποζάρει δίχως αιτία. Λύσου Ντορέττα για να δεις νούμερα.
 Μην σε παραμυθιάζει το ουάου είμαι σελέμπριτι τύπου Συνατσάκη (άλλη αόρατη αυτή) .Κάντα όλα πουτάνα και φύγε για να σώσεις την φήμη σου πριν πιάσεις τον πάτο του βαρελιού.

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ