Στη φωτογραφία βλέπετε τον 19χρονο Παλαιστίνιο τζιχαντιστή Μοχάμεντ Σαφίκ Χαλάμπι(Mohammed Shafik Halabi) που το βράδυ του Σαββάτου επιτέθηκε σε οικογένεια Ορθόδοξων Εβραίων στην Παλιά Πόλη των Ιεροσολύμων και τους μαχαίρωσε, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας ακόμα δύο.
Τραυματισμένοι νοσηλεύονται το 2 ετών μωρό της οικογένειας, που δέχτηκε και αυτό μαχαιριές του εικονιζόμενου παρανοϊκού τζιχαντιστή, αν και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Τραυματισμένη είναι και η μητέρα του παιδιού.

Ο 19χρονος μαχαιροβγάλτης φονιάς με το «αγγελικό προσωπάκι», όπως έγινε αργότερα γνωστό, ήταν μέλος στην οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ.

0 19χρονος τζιχαντιστής μια ημέρα πριν βγει με το μαχαίρι στους δρόμους των Ιεροσολύμων αναζητώντας άμαχους να σφάξει, είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook: «Η τρίτη ιντιφάντα έχει ξεκινήσει». Βεβαίως και δεν υπάρχει κανένας ηρωισμός, καμιά αντιστασιακή πράξη, στο να μαχαιρώνεις γυναίκες και μωρά.

Στα μυαλά, ωστόσο, αυτών των φανατικών που έχουν υποστεί την ολοκληρωτική πλύση εγκεφάλου της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας, είναι «θέλημα θεού» ακόμα και η σφαγή των νηπίων.

Ο Μοχάμεντ Σαφίκ Χαλάμπι έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού, λίγο μετά το μαχαίρωμα της οικογένειας.