Εφθασε νωρίς σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σούδας η σορός του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η πομπή ξεκίνησε χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις 2, από τα Γιάννενα. Το βράδυ, λίγο μετά τις 8, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Οταν έφτασε η σορός του Βαγγέλη στο λιμάνι του Πειραιά, δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί θέλησαν να αποχαιρετήσουν με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια τον άτυχο νεαρό, θρηνώντας πάνω από το φέρετρό του μέχρι και λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση του πλοίου. Πρόκειται για παιδιά που ήταν στην ομάδα αναζήτησης και μέχρι και την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα συνέχιζαν να τον αναζητούν.
Το πλοίο αναχώρησε στις 9 το βράδυ μαζί με τη σορό του άτυχου φοιτητή αλλά και τουλάχιστον 30 συγγενείς του που τον συνόδευαν. Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretaplus.gr, μέσα στο πλοίο ενημερώθηκαν και οι επιβάτες πως μαζί τους ταξιδεύει και η σορός του Βαγγέλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κλίμα οδύνης.
Το πλοίο έφθασε σήμερα το πρωί στην Σούδα, όπου επίσης συγγενείς και φίλοι περίμεναν τη σορό του άτυχου Βαγγέλη. Πρόσωπα βουβά, με τη θλίψη αλλά και την απορία ζωγραφισμένα σε αυτά. Η σορός του άτυχου νεαρού κατευθύνεται στο χωριό του πατέρα του Σελλί στο Ρέθυμνο, με πομπή 30 αυτοκινήτων. Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.
Η άφιξη της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Σούδα:
H επιβίβαση της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη χθες το βράδυ στο πλοίο:

πηγη: iefimerida - 
Φωτογραφίες: Intimesnews.gr -Eurokinissi
ΒΙΝΤΕΟ: Από την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη