Μια νέα κόντρα ξέσπασε στον κόσμο της τηλεόρασης. Οι επί 13 χρόνια συνεργάτες και φίλοι Χριστίνα Λαμπίρη και Θοδωρής Ρακιτζής, ένα ντουέτο που έγραψε τη δική του ιστορία στο εγχώριο life style, δεν βιώνει πλέον και τις καλύτερες σχέσεις.


Του Γιώργου Σφακιανάκη

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Το βράδυ της Πέμπτης  27 Μαρτίου γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού.
 Μιας στιγμής που φανέρωσε πως η Χριστίνα και ο Θοδωρής δεν διατηρούν την άρτια σχέση των προηγούμενων ετών.
Ο Θοδωρής Ρακιτζής βρέθηκε καλεσμένος σε κοινωνική εκδήλωση. Στο χώρο βρισκόταν τηλεοπτική κάμερα τόσο του STAR όσο και του Σκάϊ. Για τις εκπομπές της Ελεονώρας Μελέτη και της Χριστίνας Λαμπίρη.
Άνθρωπος της εκδήλωσης μας ενημέρωσε πως η ρεπόρτερ της Χριστίνας ζήτησε από τον ρεπόρτερ του STAR  να πάρουν συνεντεύξεις από όλους και να αφήσουν για το τέλος τον Θοδωρή Ρακιτζή. Βέβαια, εκείνη θα επικαλούταν πως τελείωσε η βάρδια της και θα έφευγαν χωρίς ωστόσο να έκανε συνέντευξη από τον Ρακιτζή.

Κάτι τέτοιο φυσικά έγινε αμέσως γνωστό στον Θοδωρή πριν ακόμα καλά καλά προλάβει η ρεπόρτερ να την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια..... Έτσι ο Θοδωρής, σύμφωνα με τους μάρτυρες αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη στην κάμερα του "Σκάϊ".

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Μαρτίου το STAR και η εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" , προέβαλαν  τη συνέντευξη του Θοδωρή Ρακιτζή.Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον Θοδωρή Ρακιτζή για να μας μιλήσει τι ακριβώς έχει συμβεί με εκίνον και την Χριστίνα Λαμπίρη:

" Εδώ και αρκετό καιρό είχα καταλάβει πως από την πλευρά της Χριστίνας κάτι είχε συμβεί. Το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει εκπομπή στον " Σκάϊ" κι έχει καλέσει το σύμπαν είτε στο πλατό είτε σε "παράθυρα" κι εμένα όχι. Καλεί ανθρώπους που δουλεύουν ακόμα κι απέναντί της. 
Βέβαια δεν θα το είχα σκεφτεί έτσι εάν δεν με ρωτούσαν συνέχεια τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και ο απλός κόσμος στο δρόμο λέγοντας μου: Μα γιατί η Χριστίνα δεν σ έχει καλέσει στην εκπομπή της;".
Βέβαια τη δικαιολογούσα συνέχεια. Τι να έκανα? 
Εγώ την αγαπούσα και θα συνεχίσω να αγαπώ τη Χριστίνα γιατί είμαστε φίλοι και συνεργάτες13 ολόκληρα χρόνια.  
Όμως, όταν συνέβη αυτό το βράδυ της Πέμπτης με την κάποτε μαθητευόμενη μας στο STAR και νυν πανελίστρια της Χριστίνας στον Σκάϊ. με ενόχλησε πολύ.

Δεν μπορεί ένα κοριτσάκι που του μάθαινα τη δουλειά να δείξει μια τέτοια συμπεριφορά. Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού και κα επέκταση προσβάλει και τη Χριστίνα Λαμπίρη."

- Μα, γιατί να φερθεί έτσι η Χριστίνα σ εσένα; Υπάρχει κάποια αιτία την οποία δεν γνωρίζουμε εμείς;

" Όχι δεν υπάρχει καμία αιτία. Δεν ζήτησα ποτέ δουλειά από την Χριστίνα. Δόξα τω Θεώ έχω δουλειά. Δεν περίμενα μια τέτοια συμπεριφορά. Το γεγονός ότι μίλησα στο STAR, μη ξεχνάς πως επί 10 ολόκληρα χρόνια ήταν το σπίτι μου. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την Ελεονώρα Μελέτη για τα όμορφα λόγια της όταν προβλήθηκε η συνέντευξή μου. Δεν σου φάνηκε παράξενο πως μετά την περιπέτεια της υγείας μου, κανείς θα περίμενε πως θα μιλούσα γι αυτό μόνο στην κάμερα της Χριστίνας; Αντί αυτού, μίλησα στην κάμερα της Ελεονώρας"

- Από το STAR ποιός σου λείπει περισσότερο; 

" Ο σκηνοθέτης μας, Σάκης Σιάρκος"