Η  υπέροχη Ναταλία Γερμανού συναντήθηκε μετά από πολύ καιρό στο πλατό της εκπομπής της με την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Βαγγέλη Σειληνό. Επίσης, είχε καλεσμένο και το πάλαι ποτέ σύμβολο του σεξ, Σταμάτη Γαρδέλη. Η Ναταλία έκανε την AGB να τη φλερτάρει ασυστόλως.
 Η τελευταία δε της χάρισε 35+ ποσοστά τηλεθέασης!
Το Ναταλάκι στα καλύτερα της. Η γυναίκα που ξέρει να πηγαίνει τη συνέντευξη πιο πέρα. Στην ουσία και ουχί στην επιφάνεια.

Διαβάστε τι δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου:
«Οι εγκυμοσύνες που διέκοψα μου κόστισαν το να μη μπορώ μετά να κάνω παιδί.Θεός συγχωρέσ' τον τον Βαγγελάκη αλλά σε αυτό έχει κάποιες ευθύνες.
Έπειτα ήταν τέτοιες οι εποχές, την εποχή που είχαμε σχέση, που δεν το έλεγες στη μαμα. Γιατί στο γάμο μία φορά συνέβει, αλλά είχε ήδη αρχίσει να χαλάει ο οργανισμός.
Γίνονταν τρελά πράγματα. Έλεγα σε φίλες μου μου συμβαίνει αυτό, τι θα κάνω και μου έλεγαν πάρε καυτό νερό και βάλε το στο σημείο το επίμαχο και θα αποβάλεις.
Πέρασα πολλούς κινδύνους. Ήταν πολύ σκληρά όλα αυτά και συσσωρεύτηκαν. Ο Βαγγέλης νομίζω το μόνο που αγάπησε ήταν η τέχνη του.»