Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε η εβδομάδα για την… Ευγενία Σαμαρά! Η παρουσιάστρια το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε από το σπίτι της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης για το κέντρο της πόλης, με το αυτοκίνητό της. Στο πρόγραμμά της, κάποια επαγγελματικά ραντεβού, που δεν χωρούσαν αναβολής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του fthis λίγα λεπτά αφ” ότου ξεκίνησε από το σπίτι της, κι ενώ βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο, κάποιος παραβίασε το STOP και τράκαρε με την Ευγενία Σαμαρά, ενώ το αυτοκίνητό της, υπέστη σοβαρές ζημιές. 
Η Ευγενία Σαμαρά κάλεσε την ασφαλιστική της εταιρεία αλλά και την οδική βοήθεια που πήγε το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Αμέσως, πήρε ένα ταξί για να συνεχίσει την ημέρα της και να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις της. Λίγα μέτρα παρακάτω, ένα απρόοπτο γεγονός ήρθε να προστεθεί στην ατυχία της ημέρας για την νεαρή παρουσιάστρια του «Ράδιο Αρβύλα».

Τράκαρε και το ταξί στο οποίο επέβαινε! Η Ευγενία Σαμαρά προσπάθησε να αντιμετωπίσει με χιούμορ τα δυσάρεστα γεγονότα και να σταθεί στο γεγονός πως είναι μια χαρά στην υγεία της. Πήρε άλλο ταξί και τελικά αυτό, ευτυχώς δεν τράκαρε. Μετέβη σώα και αβλαβής στο κέντρο της πόλης για να είναι συνεπής στα επαγγελματικά της ραντεβού.