Ολοένα και περισσότερα είναι εκείνα τα ζευγάρια που αποφεύγουν να κάνουν περιττά έξοδα στο γάμο τους και επιλέγουν να δωρίσουν χρήματα σε κάποιο σύλλογο ή φορέα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Χρυσούλας και του Γιάννη, ενός ζευγαριού που πρόσφατα παντρεύτηκε στην Κρήτη και επέλεξε αντί να προσφέρει στους καλεσμένους του μπομπονιέρες, να κάνει μια προσφορά ουσίας.
Έτσι η νύφη, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, μαζί με το σύζυγό της, αγόρασε περισσότερα από 20 κιλά κρέας και άλλα τρόφιμα αξίας 500 ευρώ, τα οποία δώρισε σε σχολείο του Τυμπακίου, αποδεικνύοντας ότι μέσα στην κατήφεια, τις δυσκολίες και τον πόνο υπάρχει φως και κυρίως ανθρωπιά.
Χάρη στην προσφορά του ζευγαριού, σύμφωνα με το cretalive, το σχολείο θα έχει τη δυνατότητα να ετοιμάζει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα καθημερινά γεύματα για τους μαθητές του. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τυμπακίου στηρίζεται από αρκετές επιχειρήσεις και ιδιώτες που προσφέρουν για το φαγητό των παιδιών.


Πηγή: iefimerida.gr