Στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, απάντησε ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος προκάλεσε την οργή του κόμματος όταν σε συνέντευξή του δήλωσε ότι φοβάται να μιλήσει για τη Χ.Α.

«Φοβάμαι να μιλήσω για την Χρυσή Αυγή μήπως με δείρουν», είπε ο ηθοποιός μιλώντας στο newsbeast.gr. «Τους αγνοώ δεν θέλω καν να ασχολούμαι μαζί τους, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον κ. Παναγιώταρο. Ευκαιρία έψαχναν για να αναφερθούν στο όνομά μου. Να ξέρουν όμως ότι αν δεν πηγαίναμε στις εκδηλώσεις και δεν δεχόμασταν τις προσκλήσεις που μας έστελναν, θα μας έστελναν στη Γυάρο», πρόσθεσε.
Ο κ. Βουτσάς τόνισε, επίσης, ότι «υπάρχουν τόσες φωτογραφίες με επώνυμους ηθοποιούς από τη χούντα. Δηλαδή όλοι χουντικοί είμαστε; Να πάψουν να ασχολούνται μαζί μου και δεν θα ασχολούμαι μαζί τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βουτσάς ήταν το Σάββατο καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και όταν ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή του για την Χρυσή Αυγή απάντησε: «Δε θέλω να πω τίποτα για την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάμαι. Φοβάμαι μη με δείρουν, φοβάμαι μη μου σπάσουν το σπίτι, φοβάμαι μη με κάψουν, γι’ αυτό δεν μιλάω εναντίον της Χρυσής Αυγής. Άμα πω κάτι εναντίον της υπάρχει κίνδυνος να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να δείρουν τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Γι’ αυτό δεν λέω ποτέ κακό για την Χρυσή Αυγή, το’ πιασες;».
Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία μέσω της ιστοσελίδας της έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του ηθοποιού με τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο. Σχολίασε μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία το εξής: «Απορία: Ποιος είναι αυτός που σκύβει μπροστά στον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο τις εποχές της παντοδυναμίας του; Ο Κώστας Βουτσάς ή κάποιος… σωσίας του;»