Οι δύο χιλιάδες και πλέον Έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στις κερκίδες του Βουκουρεστίου για να συμπαρασταθούν στην Εθνική Ομάδα ήταν ηρωικοί. Αλλά ένα πρόσωπο έκλεψε την παράσταση.
 Είχε ξεκινήσει από την Κρήτη και βάφτηκε στα ελληνικά χρώματα, ενώ δε σταμάτησε ποτέ να φωνάζει ούτε στιγμή!
Ο Μανώλης Βουτσαλάς από το Ηράκλειο, που φέρει εδώ και χρόνια το προσωνύμιο «Μπλο Μπλος» γιατί είναι επαγγελματίας δύτης και από τους καλύτερους στην Ελλάδα, δεν αφήνει ματς της εθνικής που να μη δει! «Κι ετοιμάζουμε βαλίτσες για το μουντιάλ της Βραζιλίας» έχει πει προφητικά στο cretalive.gr.
Ο ίδιος γενικώς είναι… κολλημένος με τα γαλανόλευκα. Αφού είναι εκείνος που έχει παραγγείλει τη μεγαλύτερη σημαία και την υψώνει σε κάθε εθνική εορτή στο λιμάνι του Ηρακλείου. «Η Ελλάδα είμαστε εμείς» συνηθίζει να λέει και κάθε φορά βουρκώνει!

Θυμίζουμε ότι ο Μανώλης Βουτσαλάς είναι ονομαστός δύτης αφού έχει ανιχνεύσει όλο το βυθό του νησιού και έχει ανασύρει εκατοντάδες ναυάγια. Η κορυφαία του ανακάλυψη ήταν το ιστορικό «La Therese» το 1976, όπου στη συνέχεια σε συνεργασία με τον μεγάλο ερευνητή Ζακ Ιβ Κουστώ, ταξίδεψαν κι εξερεύνησαν μαζί πάνω στο ιστορικό πλοίο «Καλυψώ». Aπό το cretalive.gr