Τις νέες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή σχολίασε σε ανάρτησή του στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος.

 Πότε δεν αμφιβάλλαμε ότι ήταν φασίστας, αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το πιο ανησυχητικό ειναι ότι φασίστες σαν κι αυτόν θεωρούν τη ΧΑ «αρκούντως ξεπλυμένη» μετά τις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο.

«Εικάζω ότι δεν είχε περάσει απαρατήρητο πως το τελευταίο δίμηνο, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα Χρυσά Λαρύγγια που φλέρταραν με τα Χρυσά Βλαμμένα είχαν λουφάξει στα λαγούμια τους. 
Ως εκ τούτου, το δυσοίωνο με τις νέες δηλώσεις Νότη Σφακιανάκη, όπου εκφράζει τη διττή εκτίμησή του για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι ότι παραδέχεται για πρώτη φορά τόσο απροσχημάτιστα ότι είναι φασίστας -περί αυτού δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία. Το δυσοίωνο είναι ότι οι φασίστες σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως «ξεπλυμένη» για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τη δηλωση του τραγουδιστή ότι μόνο η ΧΑ μπορεί να σώσει τη χώρα.