Ένα έργο το οποίο πραγματεύεται την σύγχρονη Ελλάδα της κρίσης που τόσο λαίμαργα συνεχίζει να "τρώει" τα παιδιά της.''Yπο την Αιγίδα του Ομίλου για την unesco πειραιως & νήσων''. Απο τον Ιανουάριο στο Vault Theatre plus.
Η Αργυρώ μια 50χρονη γυναίκα ζει με τον γιο της Νίκο γύρω στα 30. Πρόσφατα έχει παραιτηθεί από το σούπερμαρκετ όπου δούλευε με αποτέλσμα τα έξοδα του σπιτιού να έχουν βαρύνει το γιο. Λόγω κρίσης ο Νίκος απολύεται από την δουλειά του ως πλασιέ και η Αργυρώ αναγκάζεται να ζητήσει την παλιά της θέση πίσω. 


Το γεγονός αυτό οδηγεί σε κατάθλιψη το Νίκο ο οποίος λόγω της αδυναμίας που έχει στη μάνα του δεν μπορεί να τη βλέπει να δουλεύει και πόσο μάλλον να τον ζει. Η ερωμένη του Νίκου και κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Γιάννα τού προτείνει να κάνει μία καινούργια αρχή μαζί της στην Αυστραλία όπου αυτή έχει στρωμένη δουλειά σε μία εταιρεία. 
Ο μεγαλύτερος ενδοιασμός του Νίκου είναι η μητέρα του. Δεν μπορεί να την αφήσει. Είναι ο μόνος συγγενής της και αυτή η φυγή θα της στοιχίσει πολύ ψυχικά. Παρόλα αυτά παίρνει την απόφαση να μιλήσει στη μητέρα του. 

Σε μια προσπάθεια που κάνει ετοιμάζοντάς της ένα πολύ "ρομαντικό" δείπνο, το οποίο προδίδει και την ιδιαίτερα προσκολλημένη σχέση που έχουν δεν τολμά να της πει την αλήθεια. Αντίθετα της υπόσχεται ότι δεν θα την αφήσει ποτέ. 
Τελικά ο Νίκος φεύγει κρυφά και αφήνει πίσω την ερωμένη του Γιάννα την οποία απεχθάνεται η Αργυρώ να την ενημερώσει για την κατάσταση. Η αντίδραση της Αργυρώς είναι εκρηκτική και σαρωτική. 
Μέσα σε μία μανία συνοδευμένη από τρέλα πνίγει την Γιάννα και πάνω στο παραληρημά της μιλάει στο γιο της που δεν έχει πια κοντά της.
«Γκρέκα Μάνα» του Στέφανου Κακαβούλη. Με τους: Βίβιαν Βαλσάμη, Γιάννης κοτζα , Στέλλα Μουκαζή 
 Σκηνικα -κουστούμια Σάββας Πασχαλίδης
Σκηνοθεσία Μενέλαος Τζαβέλλας