Θα σε μαλώσω Κατερίνα και μάλιστα με αυστηρό ύφος. Δεν μπορείς να περνάς με ελαφριά την καρδίαν την γκάφα της παρουσιάστριας σου Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μάλιστα όταν αφορά δημοσιογράφο της εκπομπής σου.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Ρεπόρτερ της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά", ετοίμασε βίντεο με θέμα τις τηλεοπτικές μεταγραφές του καλοκαιριού. Μόλις αυτό προβλήθηκε κι επέστρεψαν στο στούντιο η Κωνσταντίνα θέλοντας να ευχαριστήσει τον δημοσιογράφο που ετοίμασε το βίντεο, έκανε λάθος στο μικρό όνομα του ρεπόρτερ.
Στην προσπάθεια της η Κατερίνα Καραβάτου να τη διορθώσει στον "αέρα", προκειμένου να της δείξει το πόσο με ευλάβεια προσκυνά την αφεντιά της (για αυτονόητους λόγους), μείωσε το λάθος της και κατ' επέκταση τον ρεπόρτερ.
 Η Κατερίνα Καραβάτου , σε κατάσταση σώζω την παρουσιάστρια μου ( Η βασική παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχεδόν έτοιμη να ζητήσει συγνώμη) για να έχω και την δουλειά μου, της είπε "Ε...εντάξει" ( τύπου χέστηκες κούκλα μου που έκανες αυτό το λάθος). Δεν είναι τύπου χέστηκες Κατερίνα μου όταν κάνουμε λάθος στο όνομα του συνεργάτη μας που του πήρε και 3 ώρες για να βγάλει αυτό το βίντεο στο μοντάζ.
Καλά, δεν είπαμε και να τη δείρεις επειδή έκανε αυτό το λάθος αλλά φιλτράρουμε πρώτα τι θα πούμε για να μην μειώσουμε και τον συνεργάτη μας που ιδρώνει για να κάνεις εσύ την παρουσιάστρια της δικής του δουλειάς.
 Και δεν συγχωρείται επίσης η ατάκα σου "Ε, σιγά σιγά θα μάθουμε και όλους τους συνεργάτες μας". Τόσο καιρό έκανες ετοιμασία της εκπομπής, δεν μπήκες στον κόπο να μάθεις τη συντακτική σου ομάδα; Ντροπή. Πόσο μάλλον εσύ που έμεινες και άνεργη τηλεοπτικά με τον πιο σκληρό τρόπο, 8 μέρες πριν φέρεις στον κόσμο το πανέμορφο κοριτσάκι σου!
Υ.Γ Είναι άκομψο να λέμε στον "αέρα" πως δεν ξέρουμε τους συνεργάτες μας. Κάτω από τη μύτη μας υπάρχουν και οντότητες. Να τα λέμε κι αυτά!

                                                                                                    ΡΟΥΛΑ ΜΟΡΦΗ