Θαρρώ πως το φευ ταιριάζει στην αγχωμένη ομάδα του "Μες στην καλή χαρά". Θα πεις είναι πρεμιέρα. Ναι, έχεις δίκιο θα σου αποκριθώ. Μπούρδες όμως θα σκεφτώ.
Όταν οι εκπομπές ψυχαγωγίας δεν στηρίζονται σε κείμενα που πρέπει ν' αποστηθίσεις και να τους δώσεις τρόπο, συναίσθημα και ψυχή, αλλά στον αυτοσχεδιασμό ε, τότε προκαλούν και το φευ. Θέλει μαγκιά, μαγιά και το πηγαίο για να σταθεί η τέρψη.


Υπογράφει ο Γιώργος Σφακιανάκης
Η πρεμιέρα στα πρώτα κιόλας λεπτά της θύμιζε ( για όσους γνωρίζουν πολιτική ιστορία), τα τέλη του 1916. Όπου ο Εθνικός Διχασμός ανάμεσα σε βενιζελικούς και αντιβενιζελικούς βρίσκεται στο αποκορύφωμά του. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος φρονούσε ότι η Ελλάδα ως χώρα θαλασσινή επιβάλλεται να εξέλθει στον πόλεμο (Α' Παγκόσμιος) με τις δυνάμεις της Αντάντ, ενώ ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θεωρητικά υπερασπιζόταν την ουδετερότητα της χώρας.
 Φτιάξε όλο αυτό σε εικόνα μεταξύ της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της συμπαρουσιάστριας της Κατερίνας Καραβάτου και λοιπών πανελάνθρωπων. 
Η δε πρώτη έβγαζε το: είμαι ετοιμοπόλεμη, η δε δεύτερη το: Κρατώ μια ουδέτερη ψυχραιμία (προς στιγμήν) και οι λοιποί πανελίστες στον κόσμο του αλλού...
Η δε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (με εκείνη την παιδική φωνή που, πιο πολύ θα σε έπειθε εάν σπίκαρε παιδικές μεταγλωτιμένες σειρές, παρά ως παρουσιάστρια) με περίσσια ειλικρίνεια αποκαλύφθηκε. Ευχαρίστησε τη Ναταλία Γερμανού που πέρυσι ήταν μαζί της: "Την ευχαριστώ που πέρυσι ήταν μαζί μου"... ήταν μαζί μου και όχι ήμασταν μαζί ή ήμουν μαζί της ως έπρεπε να πει. Ισοπέδωση θα μου πεις και θα σου αποκριθώ πως συμφωνώ. 
Για την Κατερίνα Καραβάτου είναι ακόμη νωρίς αν είναι το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση. Προς στιγμήν την κοιτούσες στο φακό και περίμενες να σου πει μόνο κουτσομπολιά λόγω πολυκαιρίας της στο "Κους Κους".
Το νέο πρόσωπο του πάνελ, ο νεαρός με τα γένια (ας με συγχωρέσει μα δεν συγκράτησα το όνομά του. Υπόσχεση όμως να το μάθω), θα πρέπει να κατευνάσει λίγο τον "αέρα" ζούσα για να γίνω. Με ταπεινό τρόπο όλα θα συμβούν φίλε μου. 
Τέλος, ένα μικρό ψεματάκι το είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο τηλεοπτικό κοινό. Ότι η πετυχημένη ομάδα του "Μες στην καλή χαρά" θα συνεχίσει. Ποια ομάδα Κατερινάκι μου, όταν όλη η συντακτική ομάδα του πετυχημένου "Μες στην καλή χαρά", δεν υφίσταται πλέον στην παραγωγή; Να τα λέμε κι αυτά. 
Για να είμαι και δίκαιος δεν ξέρω τι επίθετο θα πρέπει να συνοδεύει αυτή την πρεμιέρα.... Πόσο μάλιστα  όταν απουσιάζει η Ναταλία Γερμανού - Respect !!!!
                             
                                                                                                   ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ