Την "ξέρεις" μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σέβεσαι το λόγο της γιατί έχεις τσεκάρει ότι σου λέει αλήθεια. Δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στο τι θα σου πει εκείνη παρά ο Πρωθυπουργός. Ο τελευταίος ξέρεις ότι θα σε "κάψει". Η Κατερίνα όμως θα σε σώσει από το παρανάλωμα της φλόγας του ψέματος. 

Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η γυναίκα που δε διστάζει να τα βάλει με την αλήθεια.
Γεννημένη στις 12 Φεβρουαρίου στο Βόλο. Σπούδασε Πολιτικές επιστήμες. Διακαής πόθος της εκείνη την εποχή η ενασχόλησή της με το πολιτικό ρεπορτάζ. Το ξεκίνησε και το υπηρετεί με αγάπη. Σε μια σχέση πάθους ν αγγίζει σχεδόν τα όρια της μανίας.
Στόχος, η αλήθεια δίχως λεκτικά σλάλομ, υποδείξεις και κατευθύνσεις. Η λειτουργικότητα στο καθαρό της. Το υπόβαθρό της κρύβει γνώση και όχι μόνο άποψη ως είθισται σε κάθε σχολιαστή Κρατικής και μη τηλεόρασης.

Αν ήταν ποιήτρια θα ήταν το Alter ego της Κατερίνας Γώγου. Αν ήταν συνθέτρια θα ήταν πιο αιρετική από τον επιστήθιο φίλο της Σταμάτη Κραουνάκη. Αν ήταν βιβλίο θα είχε άλλες σταθερές από αυτές του Ουμπέρτο Έκο. Αυτό σου βγάζει το τηλεοπτικό ψυχογράφημά της.
Είναι προφανές πως ακολουθεί πιστά αυτό που είχε πει το 725 - 650 ο  αρχαίος Ιαμβογράφος, Αρχίλοχος:"Πολλ’ οίδ’ αλώπηξ, εχίνος δε εν, μέγα.", (Η αλεπού ξέρει πολλά και ο σκαντζόχοιρος ένα και καλό).

                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ