Πρόκειται για τον 39χρονο Σαλή Χρήστο και την 40χρονη Δημοπούλου Ελευθερία- Συγκλονίζει το πανελλήνιο η ιστορία του ξανθού άγγελου – Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, έπειτα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο ημεδαπών Ρομά, στην οικία των οποίων, σε καταυλισμό στα Φάρσαλα Λάρισας, βρέθηκε η μικρή «Μαρία», η ιστορία της οποίας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και απασχολεί και τα διεθνή ΜΜΕ.

Πρόκειται για τους:

-Σαλή Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα
-
Δημοπούλου Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή Σάλη Σελήνη του Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος των δυο Ρομά έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα έτη από κοινού και υφαρπαγή ψευδών βεβαιώσεων κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ «η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του αδικήματος της αρπαγής ανηλίκων».

«Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις δημοσιευθείσες φωτογραφίες και γενικότερα με την συναφή υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.