Δευτέρα μεσημέρι. Η επικαιρότητα φορά το μπικουτί της και σχολιάζει τα της Χ.Α του Λαγού και των άλλων παιδιών. Ωρα: 13:00, τα ρολόγια αρνούνται κάθε πικρή στιγμή φασισμού. Θέλουν τη γλύκα της Ελένης, το πρέπει της ψυχαγωγίας. 

Το μη στην άρνηση απέναντι στα κακώς κείμενα της επικαιρότητας. Θέλουν το πάνω πάνω. Το ξεκούραστο, το χαλαρό της θεματολογίας που θα πλασάρει η εκπομπή "Ελένη".


Υπογράφει ο Γιώργος Σφακιανάκης
Η κλασική τηλεοπτική αξία, μόλις μας είπε την πρώτη καλησπέρα της τηλεοπτικής χρονιάς. Η Ελένη πιο λαμπερή από ποτέ (τετριμμένη έκφραση και βαρετή αλλά όταν αφορά την Ελένη έχει άλλη βαρύτητα).
Η ωραία της ημέρας πέταξε της Καρπάθου τη μαντίλα του καλοκαιριού, ανανέωσε το ξανθό, το κραγιόν και το μολύβι ματιών και μας υποδέχθηκε σε ένα εντυπωσιακό ομολογουμένως στούντιο.
Σε έναν κόσμο που αλλάζει. Σε μια Ελένη που δεν θ αλλάξει ποτέ, θα συμπληρώναμε εμείς. Αυθόρμητη και σπιρτόζα.Έχοντας δίπλα της μια ομάδα να τη στηρίζει, η ωραία Ελένη ήρθε για άλλη μια σεζόν να δώσει τροφή στο τηλεοπτικό κοινό.
Η εκπομπή ξεκίνησε, με μοναδικό μελανό σημείο την ατάκα πανελίστριας - συνεργάτιδας κατά του Πέτρου Κωστόπουλου και την απαράδεκτη ρατσιστική της διάθεση να πικάρει τα παιδιά της μέσης ηλικίας.
Άκομψο τηλεοπτικά να λες πως : " Θα βάλουν έναν μεσήλικα να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή;"
Μαζέψτε την θα έπρεπε να ήταν η ατάκα της αρχισυντάκτριας στο αυτί της Ελένης Μενεγάκη. Κάτι που δεν γνωρίζουμε εάν έπραξε η "μαέστρος" του κοντρόλ. Ευτυχώς και προς τιμήν του το έσωσε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος λέγοντας πως στην Αμερική 80 χρονος παρουσιάζει πρωινή εκπομπή.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ν' αφήνεις τους άπειρους να προσβάλλουν έτσι το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί και βρίσκεται στη μέση ηλικία. Στην γοητευτική ηλικία των 50+
Μαζέψτε την....
Υ.Γ Η κυρία που ξεστόμισε το "μαργαριτάρι" δεν είναι και πιτσιρίκα...
                                                                       
                                                                                                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ