Αίσθηση αλλά και αντιδράσεις προκάλεσε η επίσημη ανακοίνωση του MEGA ότι ο 60 χρονος Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της πρωινής ζώνης του Μεγάλου καναλιού. Έδωσε αφορμή σε δεκάδες δημοσιογράφους να αναστατωθούν. Μεταξύ αυτών και η Ντέπυ Γκολεμά.


Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

"Megas εισαι NITRO μου....

Μπορεί να είναι απίστευτο αλλά είναι αληθινό! από όλη την εγχώρια τηλεοπτική παραγωγή προσώπων το mega ' εξασφάλισε ' για το πρωινό του, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ευγενία Μανωλίδου!
Θα μπορούσαμε να σκάσουμε στα γέλια, αν δεν θυμόμαστε οτι δίνεται βήμα 3ωρο καθημερινό, στον άνθρωπο που ουσιαστικά κατέστρεψε μια η και 2 γενιές δημοσιογράφων, που έστησε μια αυτοκρατορία χάρτινη και χωρίς καμιά αξία, τη γκρέμισε και άφησε απλήρωτους και στο δρόμο εκατοντάδες συναδέλφους, που δημιούργησε ως πρότυπα όλα τα - συγνώμη- 'ξέκωλα' της επικράτειας, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, κινέζικα και άλλες γλώσσες, που, που, που....και που εν τέλει χάρις στο σύστημα οχι μόνο γλύτωσε τα σπίτια του, αλλά κατάφερε να πάρει κι πρωινή εκπομπή, έχοντας στο πλάι του την Ευγενία Μανωλίδου! Ναι είναι απίστευτο, αλλά παράλληλα είναι και δείγμα οτι αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο! Ντροπή σου mega mou, αλλά που να τη βρείς και πως να σε αγγίξει...."