Σοφία Κουρτίδου, για όσους δεν γνωρίζουν ανήκει στην ομάδα των παρουσιαστών της εκπομπής "Πέδες" στον ALPHA. Τι, δεν σας λέει κάτι ούτε η εκπομπή; Καλά το θέμα μας είναι άλλο. 


Το λοιπόν, αυτό το κορίτσι που μιλιά δεν έχει αλλά μαλλιά και μάλιστα πολλά έχει, θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να σώσει την εκπομπή. Δηλαδή, πες ότι ένας καλεσμένος κάτι παθαίνει και δεν πάει στην εκπομπή, τι θα κάνουν προκειμένου να σώσουν την κατάσταση;
Υπάρχει λύση. Μετά την έξυπνη σίτα, μπορούν να ισχυριστούν πως έχουν το έξυπνο μαλλί βλέπε Σοφίας. Το δηλαδή, ο αρχισυντάκτης της ζητά με στόμφο να γίνει από μόνη της θέμα χρηστικό.
Το δηλαδή, δείχνει στους τηλεθεατές τι μπορούν να κάνουν έχοντας τόσο μαλλί. Για παράδειγμα, λόγω κρίσης η τηλεθεάτρια δεν έχει ν αγοράσει νέα τσάντα, μπορεί να κρύψει τα χιλιάδες προσωπικά της αντικείμενα στο μαλλί αφάνα-υπερπαραγωγή.
Δεύτερο παράδειγμα, λόγω κρίσης δεν έχετε να αγοράσετε νέα σφουγγαρίστρα, ζητάτε από μια φίλη σας που έχει το ίδιο μαλλί με τη Σοφία να παίξει το ρόλο της σφουγγαρίστρας.
Τρίτο παράδειγμα, συναντάτε τυχαία στο δρόμο τον πρώην σας και δεν θέλετε να βρεθείτε τετ α τετ. Κρύβεστε πίσω από το μαλλί αφάνα - υπερπαραγωγή της φίλης σας.
Μισείς την πεθερά σου επειδή έχει τέτοιο μαλλί; Μην σκας, την γυρνάς στο πλάι και τη χρησιμοποιείς για να διώξεις τη σκόνη ανάμεσα στις φέτες του καλοριφέρ.
Πολλά θέματα μπορείτε να σκαρφιστείτε έχοντας αυτό το μαλλί.  Το μαλλί Σοφίας δίνει έμπνευση στους αρχισυντάκτες και δίνει ιδέες στις τηλεθεάτριες. Έξυπνη κίνηση να είναι πανελίστρια!

                                                                                                              ΑΡΓΥΡΩ ΛΟΥΚΑ