Μετά τη χλιδή που απόλαυσαν στα Αραβικά Εμιράτα, οι τέσσερις σταρ του θρυλικού Sex & The City θα χορέψουν στην Τρίτη κατά σειρά κινηματογραφική μεταφορά της σειράς και... συρτάκι αφού αναμένεται να γυριστεί στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το star, οι παραγωγοί έχουν επιλέξει και τον τόπο των γυρισμάτων. Δεν είναι άλλη από την όμορφη Πύλο της Μεσσηνίας όπου έχουν γυριστεί ουκ ολίγες κινηματογραφικές παραγωγές. 
Όπως η πρόσφατη ταινία του Σμαραγδή αλλά και εκείνη όπου πρωταγωνίστησε ο Ίθαν Χοκ και έγιναν τα γυρίσματα πέρυσι.
 Τώρα είναι η σειρά της γυναικοπαρέας να έρθει στην Πύλο και όπως είπε και ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, «Με χαρά θα τις καλοδεχτούμε». 
Πάντως, η Sarah Jessica Parker έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως αγαπάει ό,τι έχει σχέση με τη χώρα μας. Δείτε το παρακάτω βίντεο από παλιότερη συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού η οποία αποκάλυπτε πως λατρεύει τα πάντα στη χώρα μας.