Το γλυκό πλην ανθρώπινο μήνυμα της δημοφιλούς ηθοποιού Βάσιας Παναγοπούλου για τον επιστήθιο φίλο της Μιχάλη Ασλάνη. Τον άνθρωπο που τη βοήθησε από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

"Γιατί οι αποχαιρετισμοί σε κάνουν να νιώθεις άδειος; από χθες το μεσημέρι που η αδελφή μου με ενημέρωσε για τον Μιχάλη, νιώθω και πάλι το ίδιο κενό.. ο Μιχάλης μου έβαλε την ιδέα να ασχοληθώ με το θέατρο.. ο Μιχάλης με βοήθησε να πληρώσω τη Δραματική Σχολή..
ο Μιχάλης με γνώρισε στον Δαλιανίδη.. ο Μιχάλης με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στον κόσμο της μόδας.. 
ο Μιχάλης με έντυσε κάθε φορά που χρειάστηκε και δεν είχα τα χρήματα να παρουσιαστώ ευπρόσωπα.. 
ο Μιχάλης έγραφε ποιήματα.. ο Μιχάλης μου γνώρισε τη Μαλβίνα και μαζί πηγαίναμε βόλτες με το τραίνο στη Χαλκίδα..
 ο Μιχάλης με έντυσε σε όλες τις τηλεοπτικές δουλειές μου.. ο Μιχάλης πρώτη φορά έκανε ρούχα για το θέατρο μαζί μου στο "νου σου στην Αμέλια" εντυπωσιάζοντας τον Κιμούλη ως ενδυματολόγος.. ο Μιχάλης έφτιαξε το νυφικό μου..
 ο Μιχάλης μου τηλεφώνησε όταν ξέσκιζαν τη ζωή του και είπε "βόηθα".. για τον Μιχάλη δεν δίστασα να μαλώσω με δημοσιογράφο..


ο Μιχάλης με είπε ζηλιάρα όταν του μίλησα για το πόσο αλόγιστα δινόταν σε μια οικογένεια που δεν γνώριζε και που μόνο εκμετάλλευση εξέπεμπε το βλέμμα της..
 ο Μιχάλης έφυγε κι εγώ δεν πρόλαβα να του πω ότι οι φίλοι είναι η σταθερή της ζωής μας..
τέλος στα βράδια με τις εξομολογήσεις.. στα όμορφα λαμπερά πολύχρωμα σαν τη ψυχή του ρούχα.. τέλος στις ευαίσθητες ψυχές που είναι δίπλα σου, που λάμπουν στο φως κι όμως είναι απελπιστικά μόνες.. μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε... και σιωπή!!!!!!!! σεβασμός!!!!!!"