Μη δώσεις θάρρος λένε στην Ελλάδα στο χωριάτη θα σου ανέβει στο κρεβάτι. Κάπως έτσι έγινε και με την Μαντόνα συγνώμη με την Πάολα θέλαμε να πούμε η οποία δεν δέχτηκε τηλεοπτική κάμερα του "ΑΡΤ" και δη της εκπομπής του Θοδωρή Ρακιτζή.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 29 Αυγούστου η... ποιοτική αοιδός θα εμφανιζόταν Live σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, προσκεκλημένη του ραδιοφωνικού σταθμού "SFERA".
Ως είθισται σε τέτοιες εκδηλώσεις παρευρίσκονται και τηλεοπτική σταθμοί προκειμένου να καλύψουν το γεγονός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποιοτική αοιδός με τα χιλιάδες ανέκδοτα να συνοδεύουν την σπουδαία καριέρα της ενώ δέχτηκε την κάμερα των ΑΝΤΕΝΝΑ και STAR, αρνήθηκε να μπει στην εκδήλωση η κάμερα του καναλιού "ΑΡΤ".
Να σημειωθεί πως ο Θοδωρής παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία κάθε Σαββατοκύριακο 11 το πρωί με 1, την εκπομπή "Με Στυλ Ελληνικό - show bizz", με υψηλές τηλεθεάσεις.
Ο λόγος; Αυτός δεν εξηγήθηκε , κάποιοι από το περιβάλλον της ερμηνεύτριας (;) άφησαν να εννοηθεί πως ο ραδιοφωνικός σταθμός ήταν εκείνος που δεν επέτρεψε την είσοδο της κάμερας αλλά και των δημοσιογράφων που θα κάλυπταν το ρεπορτάζ, Σπύρος Καλαματιανός και Ιωάννα Ζαλοκώστα.
Το Panel News επικοινώνησε με τον Θοδωρή Ρακιτζή, ο οποίος και μας δήλωσε:


" Δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση από τον Βαλεντίνο. 
Γνωριζόμαστε αρκετά καλά κι έμεινα έκπληκτος. Με την Πάολα δεν έχω κάτι. Εκτός κι αν θυμήθηκε κάτι από τα παλιά πριν από 6 χρόνια , από την εποχή που ήμουν στο STAR. Τι να πω!"