Ποια θα είναι η νέα δομή της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Το gossip θ ανήκει στο παρελθόν; Θα είναι μόνη της στην εκπομπή δίχως πάνελ; όλα όσα θέλετε να μάθετε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί. 


Σύμφωνα με ανθρώπους της παραγωγής, η εκπομπή αλλάζει τίτλο. Ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει 3 εναλλακτικοί τίτλοι αλλά στις 19 Αυγούστου ένας θα επικρατήσει μετά από τη σύσκεψη που θα έχουν η Ελεονώρα και η ομάδα της.
Τα σκηνικά αλλάζουν όπως και το ύφος της εκπομπής. Θα γίνει πιο ιντερνετικό το στυλ του και θα θυμίζει περισσότερο την εφημερίδα lifo.
To πανελ καταργείται αφού τη θέση του θα πάρουν μόνο δημοσιογράφοι όπου ο καθένας θα παρουσιάζει τα θέματα του σε real time.
 Όλα τα θέματα θα στήνονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τηλεφωνικές παρεμβάσεις των εμπλεκομένων. Ξεχάστε τα κουτσομπολίστικα θέματα, σαφώς και θα υπάρχουν αλλά ως ενότητα και όχι ως βάση του νέου κόνσεπτ της εκπομπής!
 Τέλος, η παρουσιάστρια δεν θα κάθεται απέναντι από πάνελ αφού θα περιφέρεται σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.
Πριν από την εκπομπή της Ελεονώρας δεν θα υπάρχει δελτίο ειδήσεων και η δημοσιογράφος θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη από την Πόπη Τσαπανίδου.
Προς στιγμήν οι συνεργάτες που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια είναι οι δημοσιογράφοι Σπύρος Σιγούρος και Δήμητρα Καλφούτζου. Στο τιμόνι όπως πάντα θα βρίσκεται ο Θέμης Μάλλης

Δήμητρα Καλφούντζου
Σπύρος Σιγούρος
Θέμης Μάλλης

Όσο για την Τζωρτζέλα  Κόσιαβα δεν θα τη βλέπουμε στην εκπομπή αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Τέλος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Μαρία Σταματέρη μάλλον δεν θα είναι στην εκπομπή και πολύ πιθανόν ούτε και στο κανάλι!
Οι ιθύνοντες του σταθμού, θα δώσουν μεγάλη έμφαση στην αλλαγή της εικόνας προς τα έξω της παρουσιάστριας.
Η εικόνα  της την περασμένη χρονιά είχε "χτυπηθεί" κι αυτό πρέπει να "διορθωθεί" με την Ελεονώρα να βγαίνει περισσότερο γυναίκα ευάλωτη.
 Εξου και τα μακριά πλέον  εκστέσιον μαλλιά της!
Η παρουσιάστρια και η ομάδα της στις 19 Αυγούστου θα βρεθούν στο κανάλι της Νέας Κηφισιάς όπου και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους σύσκεψη!