Σοκ στην Πάτρα από τον ξαφνικό χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της 24χρονης Ιωάννας Θωμοπούλου, κόρης του γνωστού χρυσοχόου Γιώργου Θωμόπουλου, ο οποίος και διατηρεί το κατάστημά του στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ερμού στην Πάτρα.


Η νεαρή Ιωάννα βρισκόταν εδώ και μερικούς μήνες στο Μπελίζε της Κεντρικής Αμερικής όπου έκανε μεταπτυχιακό καθώς ήταν απόφοιτος της Σχολής Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, μαζί με δυο συμφοιτήτριές της με τις οποίες και έκαναν μαζί εργασία (οι κοπέλες ήταν από την Μάλτα και τις ΗΠΑ), πήγαιναν στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών όπου σήμερα θα γίνονταν εκδηλώσεις για την ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής.
Από το αεροδρόμιο της πόλης πήραν ταξί, όμως στη διαδρομή και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο οι τρεις κοπέλες όσο και ο οδηγός.
Η οικογένεια της άτυχης Ιωάννας ενημερώθηκε μέσω της ελληνικής πρεσβείας. Τόσο οι γονείς της Γιώργος και Ολυμπία όσο και η αδελφή της Μπέτυ, δεν μπορούν ακόμη να αντιληφθούν το κακό που τους βρήκε, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθεί η σορός της στην Πάτρα.