Για την απώλεια του βάρους της ακούστηκαν πάρα πολλά. «Άκουσα ότι είμαι άρρωστη, ότι πεθαίνω, ότι έχω κάνει χειρουργείο, δακτύλιο.


 Κάποιος πήρε τηλέφωνο το διατροφολόγο μου και του είπε ότι ανακάλυψαν ότι πήγα στην Ιταλία, σε ιδιωτική κλινική και τους το είπε η νοσοκόμα που με κούραρε. Ότι έκανα χειρουργείο και σε δύο ημέρες επέστρεψα. Διάφορα τέτοια κουλά και παρανοϊκά.

Δεν θέλει ο κόσμος ν’ αντιληφθεί ότι χρειάζεται κόπος για να πετύχεις κάτι, θέλουν να γίνει μαγικά κι αυτό δεν γίνεται. Έχασα τα κιλά σε 3 χρόνια», δήλωσε στο Λοιπόν η ηθοποιός και συνέχισε:

«Είναι σχεδόν διασκεδαστικό γιατί είναι μάρτυρας ο εαυτός μου, που τον δείχνω στον κόσμο και μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε να με δει και να με ψάξει από κοντά ανά πάσα στιγμή».


Η Έλντα Πανοπούλου νιώθει πολύ διαφορετικά και άνετα με την εμφάνισή της. «Αισθάνομαι πιο σίγουρη για την υγεία μου γιατί περπατάω άνετα , ανεβαίνω σκάλες, καπνίζω , αλλά περπατάω και γυμνάζω τον μυ της καρδιάς και θεωρώ ότι θα μου δώσει περισσότερα χρόνια ζωής.

 Αισθάνομαι πολύ καλύτερα όταν μπαίνω σε κατάστημα ρούχων και φοράω medium και σε κάποια ρούχα και το small. Υπήρχαν στιγμές μελαγχολίας που ήθελα να φορέσω κάτι και δεν μπορούσα».