Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε έκτακτο Υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να βάλει "μαύρο" και στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ;


Μετά από εκτεταμένη δημοσιογραφική έρευνα του Σίμου Κεδίκογλου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι: Ο Σουλεϊμάν είναι φερέφωνο σύγκρουσης μεταξύ της εκτελε­στικής εξουσίας και των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων.
Ο Τούρκος Μεγαλοπρεπής  τάσσεται υπέρ των δικών του συμφερόντων, τοποθετώντας, μάλιστα, σε θέσεις κλειδιά  Τουρκόσπορους που σπαταλούν δημόσιο χρήμα. Φτάνει πια φώναξαν στο Υπουργικό συμβούλιο.
Αποκαλύπτεται ότι η απληστία των συνομωτών οδήγησε τα πράγματα στα όρια και τώρα είναι αναγκασμένοι θα προβούν σε θυσίες προκειμένου να σωθούν.
 Αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι οι "ανώτεροι", για να σωθούν, θα θυσιάσουν κάποιους από τους "κατώτερους".
Οι "ανώτεροι" με τη θυσία των "κατώ­τερων" φιλοδοξούν να σταματήσουν την εξέλιξη σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, που να μην τους αφορά. Κι έτσι οι "κατώτεροι" που εν προκειμένω είναι οι τηλεθεατές θα οδηγηθούν στην ανεργία.
Τουτέστιν, χιλιάδες Έλληνες τηλεθεατές θα μείνουν στο δρόμο άνεργοι αφού ο "Σουλεϊμάν" θα είναι "μαύρος".
Συναυλίες συμπαράστασης θα δώσουν Τούρκοι καλλιτέχνες στην πλατεία Ταξίμ, υπερ του άνεργου τηλεθεατή- Σουλεϊμάν.


Η παραπάνω ιστορία είναι φανταστική, χιουμοριστική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Τι θα συνέβαινε όμως εάν πράγματι έκοβαν τον "Σουλεϊμάν από τον Έλληνα τηλεθεατή; Πανικός. Οι νοικοκυρές θα έριχναν την κυβέρνηση.
 Οι συγκεντρώσεις έξω από το Μέγαρο Μαξίμου θα ήταν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ σε όγκο από αυτές του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Γειά σου Έλληνα, ο "Σουλεϊμάν" κάθε εβδομάδα σε περιμένει από τη συχνότητα του ΑΝΤΕΝΝΑ.