Ο «Mr LAK» μετράει ανάποδα τις ώρες μέχρι να βρεθεί στο... εδώλιο και να λάβει τέλος το μαρτύριό του! Ο γνωστός στιλίστας, που έχει «ντύσει» με τα ρούχα του όλη τη high society, περιμένει με ανυπομονησία να ξεκινήσει η δίκη του την Παρασκευή, καθώς, αν η ποινή του έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, σύντομα θα βρίσκεται και πάλι εκτός φυλακής.
«Ο κ. Γαβαλάς είναι σε καλή κατάσταση και είναι εξαιρετικά αισιόδοξος» είχε δηλώσει στην «Espresso», εν αναμονή της δίκης, ο συνήγορός του Γιάννης Παγορόπουλος.

Την περασμένη Δευτέρα ο 60χρονος επιχειρηματίας κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων μαζί με την αδελφή του Νότα, με την κατηγορία της ανακριβούς απόδοσης ΦΠΑ, ύψους 2.200.000 ευρώ. Ωστόσο ένα τηλεφώνημα για βόμβα υποχρέωσε το δικαστήριο να διακόψει, κάτι που δεν τον χαροποίησε, αφού «μετράει» άλλη μία αναβολή για τον Οκτώβριο από την προηγούμενη δίκη του για μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 1,2 εκατομμυρίου ευρώ, πάλι εξαιτίας τηλεφωνήματος-φάρσα!


Αυτή τη φορά πάντως δεν υπάρχει κίνδυνος νέας αναβολής. «Το δικαστήριο θα δικάσει υποχρεωτικά. Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής, γιατί πρόκειται για το βασικό αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο κ. Γαβαλάς» δήλωσε ο κ. Παγορόπουλος, που θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο 60χρονος επιχειρηματίας δεν είναι φοροφυγάς αλλά φοροοφειλέτης.Αλλωστε ο Λάκης Γαβαλάς έχει εκδηλώσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να παραχωρήσει το αξίας 37.000.000 ευρώ ακίνητό του στην Κάντζα για να εξοφλήσει τις οφειλές του με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Πρόσφατα μάλιστα απηύθυνε επίσημη πρόταση προς το υπουργείο Οικονομικών.

Ο στιλίστας φαίνεται να μη χάνει την καλή του διάθεση και την αισιοδοξία του. Ακόμη και μέσα στη φυλακή φροντίζει για τη φυσική του κατάσταση και στην προηγούμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο είχε προκαλέσει θετικά σχόλια με το κομψό του κοστούμι και την ξυρισμένη α λα Ντέιβιντ Μπέκαμ κόμη του!

Πηγή: myreview.gr