Ιερέας σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, μετά από καταγγελία της ανιψιάς του, ηλικίας 26 ετών, συνελήφθη για υπόθεση βιασμού και σε βάρος του, διερευνάται υπόθεση απόπειρας βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης ενήλικου προσώπου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 26χρονης, κόρης του αδερφού του, ο 42χρονος κληρικός, το τελευταίο διάστημα, είχε γίνει «στενός κορσές» της ανιψιάς του, αφού σε πολλές περιπτώσεις με το πρόσχημα, ότι θέλει βρίσκεται κοντά στον άρρωστο πατέρα της, έψαχνε ευκαιρία για να κοιμηθεί κοντά της. 
 Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανιψιά του ιερέα , ο 42χρονος περί τα τέλη Μαΐου, την προσέγγισε με σκοπό να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της ασκώντας βία, όπως ισχυρίζεται η ίδια.
 Μετά από το γεγονός αυτό η ίδια ενημέρωσε τον πατέρα της .ο όποιος προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία. Ο ιερέας, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, δίνοντας τους δικούς τους ισχυρισμούς για το περιστατικό.
 Η 26χρονη παραπονούμενη εξετάστηκε σήμερα το πρωί από ιατροδικαστή, ενώ ο 42χρονος ιερέας τέθηκε υπό 8ημερη προσωποκράτηση.