Νέα στοιχεία για το θάνατο της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη έρχονται στο φως, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το τραγικό περιστατικό.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι η όμορφη Φαίη είχε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα, κάτι που καταρρίπτει τον ισχυρισμό του 25χρονου συντρόφου της, που είναι προφυλακισμένος, ότι την χαστούκισε, έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

"Φαίνεται ότι κάποιος την κλωτσούσε και την χτυπούσε συνάμα και όλα αυτά προήλθαν, λέει η ιατροδικαστική, από θλων όργανο... Μπορεί να είναι και από τα χέρια του δράστη, δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη ότι το θλων όργανο είναι κάποιο εργαλείο, κάποιο όργανο που χρησιμοποίησε" δήλωσε η δικηγόρος του πατέρα της 23χρονης.

Στο μεταξύ, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κατάθεση, στην οποία ο μάρτυρας ανέφερε ότι ο 25χρονος του εκμυστηρεύτηκε ότι την οργή του εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα προκάλεσε το γεγονός ότι την ώρα που μιλούσαν με την Φαίη πέρασε τυχαία από το σημείο φιλικό του πρόσωπο που θεωρούσε ότι φλέρταρε την άτυχη 23χρονη.

Από την πλευρά τους, οι γονείς της άτυχης Φαίης σκοπεύουν να ζητήσουν από τις αρχές να ερευνηθούν ο φορητός ηλεκτρονικός της υπολογιστής, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο που παρέδωσε στην Αστυνομία η αδελφή της.