Η 15χρονη Χριστίνα απευθύνθηκε στο pelop.gr και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Είναι μαθήτρια της Γ Γυμνασίου και ζει με την γιαγιά της στην Κυψέλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Τα οικονομικά προβλήματα τις οδήγησαν σε αδιέξοδο και τώρα απεγνωσμένες ζητούν βοήθεια γιατί θα τους βγάλουν στον δρόμο.

Η 15χρονη Χριστίνα έχει κάποια προβλήματα υγείας και η γιαγιά της, Φωτεινή Στεφάνοβιτς, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με ελάχιστα χρήματα. Με τη μικρή σύνταξή της πρέπει να καλύψει τις απαιτητικές ιατρικές ανάγκες του κοριτσιού και όλα τα άλλα έξοδα.

Το κράτος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η Χριστίνα με την γιαγιά της, δεν υπάρχει πουθενά, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε η 15χρονη.

Η μητέρα της την γέννησε και την εγκατέλειψε. Ο πατέρας της δεν την αναγνώρισε ποτέ. «Οικογένειά μου είναι η γιαγιά μου», ανέφερε η μικρή Χριστίνα με δάκρυα στα μάτια.

Το βασικό τους πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το εξώδικο που θα τις βγάλει έξω από το σπίτι όπου μένουν καθώς δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν το ενοίκιο. "Μας διώχνουν από το σπίτι, δεν θα έχουμε που να μείνουμε, δεν έχουμε κανέναν να μας βοηθήσει", δήλωσε η 15χρονη Χριστίνα.

Το παιδί πάσχει από αλλεργικό άσθμα, σπαστική κολίτιδα, γαστρίτιδα και από ψυχοσωματική παλινδρόμηση που σωματοποιεί το άγχος της. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τρώει μόνο συγκεκριμένες τροφές.

Σήμερα είναι άρρωστη και η γιαγιά της και το κορίτσι κινδυνεύει να χάσει το μοναδικό δικό της άνθρωπο! Η Χριστίνα Δημακοπούλου είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που αυτή τη στιγμή χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Όσοι μπορούν έστω και ελάχιστα να βοηθήσουν να καλέσουν στα τηλέφωνα 2111847002 και 6938229299.