Τυγχάνει  από τους πρώτους Μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εκπέμπει από το 1990 καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή του Αργοσαρωνικού, της Ανατολικής Πελοποννήσου, μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου Αττικής, των Κυκλάδων, του Βορείου Αιγαίου και πολλών άλλων περιοχών.
Λειτουργεί όλο το 24/ωρο με πολύ μουσική συνεργαζόμενοι με τα καλύτερα διαφημιστικά Studio και με τις μεγαλύτερες Δισκογραφικές Εταιρείες καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού Ακροατή . Ο Palmos Radio 105,4 είναι κατ' εξοχήν μουσικός σταθμός που παίζει όλα τα αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του χθες και του σήμερα…
Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους ακροατές που θέλουν να ακούνε την καλύτερη Ελληνική μουσική χωρίς πολλές ενοχλητικές διακοπές.

 Μεταδίδει όλες τις νέες κυκλοφορίες σε πρώτη μετάδοση, και έτσι δίνετε η ευκαιρία στους ακροατές μας να ακούνε σήμερα τις επιτυχίες του αύριο .

Στο πρόγραμμα του Palmos Radio 105,4 ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο με σύντομα και όχι κουραστικά δελτία. Μουσική, ειδήσεις , show biz news, αθλητικά νέα, όλα εδώ…
Υποστηρίζοντας ενεργά Παλιούς και Νέους Καλλιτέχνες, δίνει τη δυνατότητα, χωρίς διακρίσεις, μέσα από ζωντανές συνεντεύξεις, να παρουσιάσουν τη Δουλειά τους και την Προσωπικότητά τους, στους Ακροατές του.
Αξιοποιώντας την τεχνολογία που παρέχει το internet και η κινητή τηλεφωνία ανταλλάσσοντας Email, SMS και MMS επιτυγχάνει αμφίδρομη επικοινωνία με τους ακροατές του.

Η μουσική στην άλλη διάστασή της. Η αισθητική στα καλύτερα της και ο σεβασμός προς τον ακροατή στο πικ του. Καλή ακρόαση!