Νέα τροπή στο θρίλερ της Νέας Μάκρης δίνει η νέα κατάθεση της αδερφής της 23χρονης Φαίης. Όπως αναφέρει το "Έθνος της Κυριακής", η 32χρονη παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον... 25χρονο σύντροφο της αδερφής της και ο λόγος που τον "κάλυπτε" μετά το τραγικό συμβάν ήταν γιατί εκείνος την απειλούσε πώς θα της κάνει κακό, σε αυτή και την οικογένειά της.

Όπως λέει στην νέα της κατάθεση ο 25χρονος είχε καταγράψει την ερωτική τους συνεύρεση, η οποία έγινε σε ξενοδοχείο. "Είχαμε κάνει έρωτα μια φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο ίντερνετ", είπε η αδερφή της Φαίης.
 Επίσης, υποστήριξε ότι μια μέρα μετά το τραγικό περιστατικό της 6ης Απριλίου, που στοίχισε την ζωή στην αδερφή της, ο 25χρονος την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε χρήματα να βάλει βενζίνη, για να πάει να δει την Φαίη στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα την εκβίαζε πώς αν συλληφθεί και πάει στην φυλακή, όταν βγει θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένεια της.
 "Νταής ο γιος μου" Ανατριχίλα προκαλεί και η κατάθεση του πατέρα του 25χρονου, ο οποίος με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι το παιδί του είναι νευρικό και έχει "σηκώσει" χέρι και στην αδερφή του.
 "Ο γιος μου είναι ιδιαίτερα νευρικός και πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Πηγαίνει σε γυμναστήριο και κάνει κικ μπόξινγκ, ενώ παίρνει συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη και χάπια. Δεν γνωρίζω αν είναι αναβολικά…Εμένα δεν με έχει χτυπήσει, αλλά έχει χτυπήσει δύο φορές την αδερφή του, η οποία μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι". 
 Τέλος, ο πατέρας της πανέμορφης κοπέλας, που χάθηκε άδικα, αποκάλυψε στην κατάθεση του, πώς ο 25χρονος είχε δείρει ξανά την κόρη του δύο μέρες πριν τον φονικό ξυλοδαρμό και μάλιστα πόναγε το κεφάλι και το αυτί