Ενα νέο πρόσωπο, που πιστεύεται ότι θα ρίξει φως στον "σκοτεινό" χαρακτήρα του Βαγγέλη Στεφανάκη ο οποίος ξυλοκόπησε τη Φαίη Μπλάχα στη Νέα Μάκρη, αναζητούν οι δικηγόροι της οικογένειας της αδικοχαμένης 23χρονης.
Πρόκειται για μια γυναίκα, που είχε παλιότερα ερωτική σχέση με τον δράστη, τη μαρτυρία της οποίας θέλει να αξιοποιήσει η κ. Αναστασία Ασπρίδη, δικηγόρος του πατέρα της Φαίης, Αντώνη Μπλάχα.

Η συγκεκριμένη κοπέλα φέρεται να υπήρξε κι αυτή θύμα ξυλοδαρμού και κακοποίησης από τον Στεφανάκη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως τρόμαξε τόσο πολύ από την περιπέτειά της στα χέρια του, που έκοψε κάθε δεσμό μαζί του και εξαφανίστηκε από προσώπου γης αμέσως μετά το περιστατικό.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η κ. Ασπρίδου αλλά και το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας, η οποία φημολογείται πως έχει βρει καταφύγιο στο εξωτερικό.

Στην κλειστή κοινωνία της Ν. Μάκρης άτομα που σύχναζαν στα ίδια μαγαζιά με τον Β. Στεφανάκη λένε στο «Εθνος της Κυριακής» πως τον θυμούνται να μιλά για «μια κοπέλα που τον παράτησε και δεν μπορούσε να τη βρει». Η νεαρή γυναίκα δεν ήταν από την περιοχή, διέμενε στην Αγία Παρασκευή και δεν είχε αναπτύξει φιλικούς δεσμούς με κανέναν από τους γνωστούς του Β. Στεφανάκη. Μετά τον χωρισμό, δεν εμφανίστηκε ξανά στη Ν. Μάκρη. Την περιγράφουν ως νέα, όμορφη και μελαχρινή που γνώρισε τον τρόμο όσο διατηρούσε δεσμό με τον γυμνασμένο και οξύθυμο Βαγγέλη.
Καταλυτική κατάθεση
Η έκρηξη του πατέρα για τις αμαρτίες της κόρης του
Η δικηγόρος του κ. Μπλάχα επιμένει στον εντοπισμό της, καθώς θεωρεί καταλυτική την κατάθεσή της ώστε να καταδειχθεί η βίαιη συμπεριφορά και η παραβατική φυσιογνωμία του Στεφανάκη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό και αρνείται ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τη Φαίη. Προς την κατεύθυνση να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο κινούνται και οι νομικές ενέργειες της οικογενείας Μπλάχα. «Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής από την πλευρά της οικογένειας του θύματος, δηλαδή του πατέρα και της μητέρας και ο σκοπός μας είναι να αναδείξουμε οποιαδήποτε πτυχή και όλες τις λεπτομέρειες για την ανακάλυψη των βαθύτερων αιτίων στη δολοφονία της μικρής κόρης της οικογένειας», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» η κ. Ασπρίδη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δικηγόροι της αδερφής της Φαίης, Μαρίας - Ελένης

Μπλάχα, είναι ενήμεροι για το πρόσωπο - κλειδί και επιθυμούν να βρεθεί και να καταθέσει.

ΠΗΓΗ: .ethnos.gr