Μαζί μέχρι τέλους... .Μέχρι που ο θάνατος είπε την τελευταία κουβέντα κι έριξε έριξε την αυλαία στον έρωτά του με την Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, η οποία παρέμεινε στο πλευρό του αγαπημένου της και της οικογένειάς του όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες!
Μάλιστα, η όμορφη κοπέλα επέστρεψε στην Αθήνα από την Καλαμάτα, όπου βρισκόταν για εξετάσεις της σχολής της, αμέσως μόλις έμαθε για τον θάνατό του.


"Η μεγαλύτερη απόλαυση του να είσαι σε σχέση είναι αυτές οι στιγμές που ενδεχομένως δεν είσαι καλά και ο άνθρωπός σου, χωρίς να πει τίποτα, έρχεται και σε παίρνει μία αγκαλιά", είχε υποστηρίξει με πάθος  ο Τόμας, που δεν έκρυβε τον έρωτα και την ευτυχία που ζούσε με την Ιωάννα.

Μετά το τραγικό τροχαίο, η 20χρονη  Ιωάννα άφησε τις σπουδές της και ήταν νυχθημερόν στο ΚΑΤ, περιμένοντας κι εκείνη με τεράστια αγωνία να ακούσει ένα καλό νέο από τους γιατρούς, στηρίζοντας παράλληλα τους γονείς του αγαπημένου της.


Πέρασαν 66 μέρες με καρδιοχτύπι και προσευχές, για να έρθει η Τρίτη, 21η Μαΐου, οπότε και η Ιωάννα άφησε σε χρόνο ρεκόρ την Καλαμάτα και τις εξετάσεις της για να επιστρέψει στην Αθήνα, όταν έμαθε ότι τα γαλανά μάτια του Τόμας δεν θα κοιτάξουν ποτέ ξανά τα δικά της και βυθίστηκε στο πένθος!