Το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο σε ό,τι αφορά τις έρευνες για την πολύκροτη απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου αποφάσισε να βάλει η Αγγελική Νικολούλη η οποία μάλιστα στη χθεσινή εκπομπή της (10 Μαΐου)  επιστράτευσε ακόμα και επιστήμονα γενετιστή.

Ο τελευταίος παρουσία πάντα της "Μις Μαρπλ" της ελληνικής τηλεόρασης εξέτασε το αυτοκίνητο του θύματος που είχε βρεθεί στο Παλαιό Φάληρο μετά την απαγωγή του.
Το αυτοκίνητο φυλάσσεται σε γκαράζ και η δημοσιογράφος βρέθηκε με τον επιστήμονα εκεί για να διαπιστώσουν λίγο αργότερα κάτι μακάβριο και πραγματικά ανατριχιαστικό. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρέθηκαν ίχνη αίματος, κάτι που δεν είχε βρει η αστυνομία εννέα μήνες πριν, όταν και είχε γίνει γνωστή η απαγωγή του θύματος.
Η αστυνομία το είχε ερευνήσει αλλά όπως αποδεικνύεται σήμερα, είχαν "ξεφύγει" από τους Αστυνομικούς απίστευτα στοιχεία! Ένα πραγματικό λουτρό αίματος στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου!
Κάτι που εξόργισε την Αγγελική Νικολούλη η οποία δεν κατάφερε να συγκρατηθεί κατά τη χθεσινή εκπομπή της λέγοντας οργισμένη πως δε μπορεί να πιστέψει πώς είχαν ξεφύγει αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία από τους αστυνομικούς!ΠΗΓΗ: gossip-tv