Κλονισμένη η ανθρωπότητα από τη φρικιαστική απακάλυψη ενός άνδρα που ετοιμαζόταν να σκοτώσει παιδιά και στη συνέχεια αφού τα τεμαχίσει να τα ... φάει.

Από το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου σχεδόν όλος ο πλανήτης κοινοποιεί στο Facebook και στο Twitter την τροματκική αυτή είδηση προκειμένου να ενημερώσει τα παιδιά με ποιους μιλούν στο Facebook.

Ο Geoffrey Portway από τη Βρετανία που ζούσε στις ΗΠΑ, σχεδίαζε να προχωρήσει στο απάνθρωπο σχέδιό του στο υπόγειο του σπιτιού του, το οποίο μάλιστα είχε εξοπλίσει με ένα κλουβί, ψυγεία και εργαλεία χασάπη!
Ο "κανίβαλος της Μασαχουσέτης» τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 27 ετών μετά την ομολογία του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και υλικο παιδικής πoρνoγραφίας.
Οι αρχές ανακάλυψαν ίχνη του και στο διαδίκτυο, όπου δήλωνε ξεκάθαρα την επιθυμία του να βιάσει και να φάει παιδιά! Μάλιστα υπήρχαν και αναφορές σε συγκεκριμένα ονόματα υποψηφίων θυμάτων του.
Tον περασμένο Ιούλιο οι αρχές της Μασαχουσέτης εισέβαλλαν στο σπίτι του και βρήκαν το υπόγειο, το οποίο ο Portwat είχε φροντίσει να κρύψει και να μονώσει.
Εκεί βρήκαν τα φρικιαστικά εργαλεία με το οποία σκόπευε να προχωρήσεις στις απάνθρωπες πράξεις του.