Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως με αφορμή τη σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ενός 40χρονου στα Πετράλωνα...

Όπως αποκαλύπτεται ο άνδρας και στο παρελθόν είχε συλληφθεί δύο φορές, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών κάτω των 12 ετών ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος και όπως φαίνεται συνέχισε τη δράση του.

Ο 40χρνος που κατά δήλωσή του είναι ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη την ώρα που προσπάθησε να κάνει ακόμη μια επίθεση εναντίον ενός μικρού κοριτσιού.

Όπως αποκαλύφθηκε έχει επιτεθεί έως τώρα ακολουθώντας σχεδόν πάντα την ίδια τακτική σε τουλάχιστον 21 μικρά κορίτσια.

Οι ηλικίες των θυμάτων συγκλονίζουν. Τα παιδιά είχαν ηλικία από 8 έως 14 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης παρακολουθούσε τα μικρά κορίτσια από το σχολείο τους. Όταν εντόπιζε ένα παιδί το οποίο έφτανε μόνο του στο σπίτι το πλησίαζε και προσποιούμενος τον αστυνομικό έλεγε πως κάνει έλεγχο για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο. Με τον τρόπο αυτό κατάφερνε να πείσει το μικρό παιδί να τον ακολουθήσει σε κάποιο απόμερο μέρος (κάποιον ακάλυπτο ή πυλωτή πολυκατοικίας) και στη συνέχεια ασελγούσε πάνω τους.

Ο δράστης για να μην αναγνωρίζεται από περίοικους ή για να δυσκολεύει τις έρευνες των αστυνομικών δρούσε πάντα φορώντας κράνος ενώ συχνά άλλαζε τις μηχανές που χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τα θύματά του.

Το απίστευτο είναι ότι ο δράστης με τον τρόπο αυτό κατάφερνε επί πέντε χρόνια να διαφεύγει παρά το γεγονός ότι είχε επιτεθεί σε δεκάδες παιδιά.

Τον έψαχναν από το 2008

Ο 40χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού 18 ετών. Δούλευε ως κούριερ και αυτό του έδινε τη δυνατότητα να αλλάζει συχνά τη μηχανή και το κράνος που χρησιμοποιούσε στις επιθέσεις για να μπερδεύει τους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί γνώριζαν ωστόσο ότι αναζητούν έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί μοτοσικλέτα και που δρα ακολουθώντας τα παιδιά από το σχολείο.

Ευτυχώς όλα τα παιδιά είχαν το θάρρος να καταγγείλουν την επίθεση σε βάρος τους. Από το 2008 οι αστυνομικοί τον έψαχναν. Τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι ενέτεινε τη δράση του. Οι αστυνομικοί ερευνούσαν σε όλα τα σχολεία σε περιοχές όπως τα Πατήσια, η Νέα Ιωνία ή η Νέα Φιλαδέλφεια όπου είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στα Πετράλωνα όπου μένει.

Με έκπληξη η αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν παλιός τους γνώριμος, ότι είχε ήδη καταδικαστεί άλλες δύο φορές, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι οι 21 περιπτώσεις δεν είναι οι μόνες. Έτσι έχουν κάνει αίτημα για τη δημοσίευση των στοιχείων του ώστε να προκύψουν πιθανά επιπλέον στοιχεία σε βάρος του.