Σοκ έχει προκαλέσει η αποτρόπαια πράξη ενός πατέρα να κλείσει το 6 μηνών βρέφος του στην κατάψυξη, για να… μην τον ενοχλεί!
Όπως έγινε γνωστό, το άτυχο κοριτσάκι από την Ουάσινγκτον έκλαιγε, διότι προφανώς κάτι χρειαζόταν και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί.

Εκείνος όμως αντί να του προσφέρει στοργή και πιθανότατα τροφή ή ότι χρειαζόταν, το πήρε και το έβαλε στην κατάψυξη, στους – 12 βαθμούς Κελσίου για περίπου μία ώρα.

Το μωρό ήταν «τυχερό» μέσα στην ατυχία του, καθώς επέστρεψε η 22χρονη μητέρα του στο σπίτι και έτσι ο 25χρονος αναγκάστηκε να το βγάλει.

Το βρέφος είχε κάταγμα στο ένα χέρι και το ένα πόδι, ενώ έφερε και τραύμα στο κεφάλι. Η θερμοκρασία του ήταν πολύ χαμηλή και παρόλο που κατάφερε να ζήσει, οι γιατροί έχουν πολλές αμφιβολίες, ότι δεν θα παρουσιάσει προβλήματα στην υγεία του μεγαλώνοντας.

Ο πα-τέρας Tyler James Deutsch αρνήθηκε αρχικά τις κατηγορίες, όμως στο τέλος αναγκάστηκε να πει στον ανακριτή την αλήθεια. Ωστόσο, και στο δικαστήριο δήλωσε «αθώος», όμως του απαγγέλθηκαν τελικά κατηγορίες για επίθεση κατά ανηλίκου και εγκληματική κακομεταχείριση.

Τελικά, κρίθηκε προφυλακιστέος έναντι εγγύησης 1 εκατομμυρίου δολαρίων.