Κατατέθηκε για να αποσυρθεί και μετά να ξανακατεθεί, για να παραπεμφθεί εν συνεχεία στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και μετά ίσως κάπου, κάπως, κάποτε, να το ξαναδούμε, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για "κυβερνητική φαρσοκωμωδία" έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑσε ανακοίνωσή του για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι βρίσκεται "υπό την ομηρία της Χρυσής Αυγής».

"Κατατέθηκε για να αποσυρθεί και μετά να ξανακατεθεί, για να παραπεμφθεί εν συνεχεία στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και μετά ίσως κάπου, κάπως, κάποτε, να το ξαναδούμε", σχολίασε η Κουμουνδούρου.

"Πέρα όμως από τους εσωτερικούς σκυλοκαβγάδες της τρόικας εσωτερικού», πρόσθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, "η συνεχιζόμενη άρνηση του πρωθυπουργού, να δώσει πράσινο φως στο νομοθέτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν αφήνει αμφιβολίες για το ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό την ομηρία της Χρυσής Αυγής".

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγόρησε τη ΝΔ ότι "κάνει ό,τι μπορεί για να μένει ανοιχτή η πόρτα της γαλάζιας πολυκατοικίας στη ναζιστική συμμορία", ενώ έστρεψε τα βέλη της και προς το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στις επικρίσεις που διατύπωσε νωρίτερα η Ιπποκράτους κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

"Μέσα σε όλα αυτά, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον… ΣΥΡΙΖΑ ότι δίνει άλλοθι στη Χρυσή Αυγή. Υποθέτουμε ότι σε επόμενη ανακοίνωση θα μάς κατηγορήσει ότι φέραμε και το Μνημόνιο", σημείωσε με η Κουμουνδούρου.