Τα λόγια των δικών του ανθρώπων και η στήριξη φίλων και αγνώστων... 


"Στην γιορτή του δεν πέρασε πολύς κόσμος από το νοσοκομείο, διότι οι περισσότεροι από τους φίλους του δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους γονείς του. Άλλοι πάλι δεν συνδυάζουν το Τόμας με το Θωμάς.

Έτσι άλλωστε γινόταν πάντα...", λέει στην εφημερίδα Espresso ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας και συνεχίζει: "Τον έπαιρναν τηλέφωνο με καθυστέρηση, όταν το συνειδητοποιούσαν. Την περασμένη Κυριακή ήρθαν στο νοσοκομείο όσοι έρχονταν σε καθημερινή βάση.
Θα ήθελα όμως να τονίσω πως πραγματικά η αγάπη των φίλων του Τόμας, αλλά και αγνώστων ανθρώπων είναι έκδηλη και τους ευχαριστούμε όλη η οικογένεια". Την Κυριακή του Θωμά ο νεαρός ηθοποιός είχε την ονομαστική του γιορτή.
Ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς του και οι φίλοι του δεν κατάφεραν να του ευχηθούν με το χαμόγελο στα χείλη και να γιορτάσουν όπως θα ήθελαν και οι ίδιοι μαζί του. "Κοντεύουν δύο μήνες και δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο.
Φαντάζομαι πως οι γιατροί θα μας πουν κάτι, όταν θα υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.", δηλώνει ο θείος του Τόμας. Οι φίλοι του ηθοποιού έχουν κατακλύσει τη σελίδα του στο Facebook "Τομας Πρωτοπαπας - ειμαστε κοντά σου"  με μηνύματα αγάπης και ευχές να γίνει γρήγορα καλά.