Μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη στον ανακριτή ο ύποπτος ως δολοφόνος της άτυχης Φαίης από τη Νέα Μάκρη!

Το βράδυ της 5ης Απριλίου, την κάλεσε στο τηλέφωνο για να συναντηθούν και να συζητήσουν. Πήγε από το σπίτι της, την πήρε και πήγαν στο παρακάτω δρόμο για να μιλήσουν. Στη συνέχεια άρχισαν να μαλώνουν και σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος, εκείνη του έδωσε πρώτα ένα χαστούκι!
Ο λόγος ήταν ότι η Φαίη είχε μάθει ότι είχε παράλληλη σχέση με την αδελφή της, όπως ο ίδιος είπε. Υποστήριξε ακόμα, ότι όσο τα είχε με την 23χρονη καλλονή, η μεγάλη αδελφή της τον πίεζε να χωρίσει και του έλεγε ότι εκείνη θα έπαιρνε διαζύγιο για να είναι μαζί του!
Στη συνέχεια, εκείνος έχασε την ψυχραιμία του, την χτύπησε, βγήκαν έξω από το αυτοκίνητο όπου συνεχίστηκε η διαμάχη τους.
 Η κοπέλα καθώς μάλωναν, παραπάτησε ΕΙΠΕ και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού της πάνω στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου! Την ίδια στιγμή που όλοι οι γιατροί διέγνωσαν τις βαριές κακώσεις που είχε το κορίτσι και προέρχονταν από άγριο ξυλοδαρμό!
Αμέσως, ο ίδιος φοβήθηκε γιατί την είδε να έχει χάσει τις αισθήσεις της, την έβαλε στο αυτοκίνητο και μαζί με ακόμα δυο φίλους του, την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό.
 Από εκεί κάλεσε την αδερφή της κοπέλας και όταν εκείνη ήρθε αυτός έφυγε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Αφού, όπως ο ίδιος είπε δεν έφταιγε εκείνος αλλά η Φαίη παραπάτησε! Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είχαν : «ερωτικό καυγαδάκι»!
Τον τελευταίο μήνα, όπου ο εισαγγελέας έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης , ο 25χρονος υποστήριξε ότι κινούταν κανονικά στην περιοχή της Νέας Μάκρης, πήγαινε για καφέ στις καφετέριες, έβγαινε έξω κανονικά.
Όταν παρουσιάστηκε σήμερα στον ανακριτή, είπε ότι και εκείνος και η οικογένειά του είναι συντετριμμένοι και μάλιστα για να αποδείξει πόσο την αγαπούσε έχει καλέσει ως μάρτυρες πέντε μέλη της οικογένειάς του για να πουν πόσο καλά φερόταν στην άτυχη Φαίη!
Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό.
Πηγή: star - Μίλ