Μόλις πριν λίγες ώρες "έφυγε" από τη ζωή ο Τόμας Πρωτόπαππας, μετά από 66 ολόκληρες μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

 Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο θείος του άτυχου ηθοποιού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ, όσο και τους φίλους του, αλλά και τους άγνωστους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του νεαρού ηθοποιού και της οικογένειάς του όλο αυτόν τον καιρό.

“Είναι πάντοτε δύσκολο ένας νέος άνθρωπος να “φεύγει”, είναι δυσαναπλήρωτο το κενό, όμως για ‘μας, για τους γονείς του και για τον αδελφό του και πιστεύω και για πολύ κόσμο ακόμα, ο Τομ θα ζει πάντοτε μέσα μας και ευχόμαστε να έχει ένα καλό ταξίδι” είπε ο θείος του, με σπασμένη φωνή.

“Όσο ο άνθρωπος αναπνέει δεν παύεις να ελπίζεις, μπορεί να δημιουργείς κάποια δεδομένα, αλλά στην πίσω πλευρά του μυαλού σου παραμένει η ελπίδα να υπάρχει, έως ότου αποφασίσει ότι θέλει να αναχωρήσει και αυτό έγινε εχθές και η ελπίδα θα γίνει ανάμνηση και μνήμη…” συμπλήρωσε.

“Από ‘δω και πέρα αρχίζουν οι ιδιωτικές στιγμές της κάθε οικογένειας που αυτές είναι που θα τις κουβαλάει… Θεωρούμε ότι όλο αυτό το κομμάτι σε μακρύ διάστημα και μακρύ πόνο παραμένει μέρος της οικογένειάς μας και θα θέλαμε να το σεβαστούν αρκετοί συνάδελφοί σας ότι η απώλεια είναι ιδιωτική υπόθεση πια…”.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Πρωτόπαπας, οι γονείς του Τομ δεν είναι σε θέση να αποφασίσουν, προς το παρόν, πότε θα πουν το “τελευταίο αντίο” στο παιδί τους, ωστόσο τόνισε ότι θα είναι σε αυστηρά ιδιωτικά πλαίσια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, με κόπο συγκρατούσε τα δάκρυά της, αποχαιρετώντας τον Γιώργο Πρωτόπαπα, ενώ ευχήθηκε στην οικογένεια “καλή δύναμη”.

ΠΗΓΗ: STAR & Entertv