Πάσχα στο... νοσοκομείο έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ, ο οποίος ένιωσε έντονο άλγος στο δεξιό υποχόνδριο και το πρωί της Δευτέρας υποβλήθηκε σε επέμβαση στη χολή.Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός τεχνικός δε θα μπορέσει να βρίσκεται στην προετοιμασία ων "ερυθρολεύκων" για τον τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ..
Τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα αναλάβει ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσεθ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.
Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 
«Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα, ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Μίτσελ εισήχθη, έπειτα από συνεννοήσεις του γιατρού της ομάδας μας, κ. Χρήστου Θέου, στο θεραπευτήριο Metropolitan, με έντονο άλγος στο δεξιό υποχόνδριο.
Ο κ. Μίτσελ υπεβλήθη σήμερα το πρωί (Δευτέρα του Πάσχα) σε επιτυχή χειρουργική λαπαροσκοπική επέμβαση χολοκυστεκτομής, από τον γενικό χειρούργο κ. Ευστάθιο Μπαρδαξόγλου και την ομάδα του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναρρώνει στο δωμάτιό του, ευρισκόμενος σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ μαζί του βρίσκεται διαρκώς ο γιατρός κ. Θέος. Αναμένεται να εξέλθει από το θεραπευτήριο Metropolitan την Πέμπτη».