Μετά από 16 περίπου χρόνια συνεργασίας και δεκάδες κοινές επιτυχίες, οι δρόμοι της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου, όπως φαίνεται, χωρίζουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, η Δέσποινα Βανδή αποχωρεί από τη δισκογραφική εταιρία Spicy, που ανήκει στον γνωστό συνθέτη. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Φοίβος θα σταματήσει να υπογράφει τα τραγούδια της, κάτι που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας για την 43χρονη τραγουδίστρια.

Παράλληλα, πηγή του Yupiii αναφέρει ότι η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν σε συζητήσεις με άλλες δισκογραφικές εταιρείες, ενώ ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα θα ενταχθεί τελικά στο δυναμικό της EMI – ουσιαστικά θα επιστρέψει στη συγκεκριμένη εταιρία, αφού ανήκε στο δυναμικό της από το 1994 μέχρι και το 2001, όταν αποχώρησε, μαζί με τον Φοίβο, παίρνοντας μεταγραφή για τη νεοσύστατη τότεHeaven.

Η συνεργασία του Φοίβου και της Δέσποινας Βανδή ξεκίνησε το 1997, με την κυκλοφορία του δίσκου “10 Εντολές” και, όπως φαίνεται, ολοκληρώθηκε με το άλμπουμ “Άλλαξα”, που κυκλοφόρησε το 2012.


ΠΗΓΗ: Yupiii