Η Ιωάννα Ζεμπερλίγκου είναι συντετριμμένη από το χαμό του αγαπημένου της, Τόμας Πρωτόπαπα, που πάλευε δυο σχεδόν μήνες στην Εντατική στο ΚΑΤ μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο σύντροφός της με τον οποίο έκακαν όνειρα ζωής, άφησε την τελευταία του πνοή, ξέσπασε σε λυγμούς κι ένα γιατί έδωσε μεγαλύτερη μαχαιριά στην καρδιά της.

Ήταν ένα ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι και όταν συνέβη το ατύχημα στον νεαρό ηθοποιό δεν έπαψε να είναι συνεχώς στο πλευρό του και στο πλευρό της οικογένειάς του.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει αρκετές φορές σε προσωπικές στιγμές τους, όπως πέρυσι όταν έκαναν οι δυο τους διακοπές στα Κουφονήσια! 
Τότε η Ιωάννα έλεγε: «Θα μου μείνουν αξέχαστες εκείνες οι δύο βραδιές, αμέσως μετά το φαγητό που πήγαμε στην παραλία, πρώτα στη Σπηλιά και την άλλη στο Πορί.Μόνοι μας, ξαπλώσαμε στην άμμο για να δούμε τα αστέρια να πέφτουν, χωρίς φωτορύπανση. Το απόλυτο σκοτάδι, άπειρα αστέρια, η Ιωάννα και εγώ. Ήταν μαγεία! Του χρόνου, πάλι Κουφονήσια!»