Για τρίτη φορά κλήθηκε να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Διώτης παραδέχτηκε ότι υπήρχε και τρίτο στικάκι με τη "λίστα Λαγκάρντ", όπως είχε διαπιστώσει η πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε στο λάπτοπ του κ. Διώτη. Όπως φέρεται να είπε ο κ. Διώτης, το είχε για να κάνει εκτυπώσεις.

Το χαρακτήρισε μάλιστα "στικάκι εργασίας" το οποίο στις 16/1/12 το έβαλε στον υπολογιστή του, το άνοιξε και είδε ότι ήταν αυτό και τότε το κατέστρεψε.

Επίσης, τα 7 μέλη της κυβερνητικής πλειοψηφίας που συμμετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή αποφάσισαν να απαντήσει γραπτώς στις ερωτήσεις τους ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Σάμπι Μιονί, που εμπλέκεται στον επίμαχο λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων.

Παράλληλα, απέρριψαν πρόταση που έκανε αρχικά ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζης και υποστήριξαν και οι υπόλοιποι βουλευτές της αντιπολίτευσης, να σταλεί διακομματική αντιπροσωπεία στο Ισραήλ ώστε να τον εξετάσει από κοντά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)