Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν το 2007.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα η αγγλική αστυνομία έχει φτιάξει μια λίστα με 20 υπόπτους για την απαγωγή της μικρής στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

Μέσα στη λίστα αυτή είναι και ο 67χρονος διαβόητος παιδόφιλος Ουνς Χαν Βον Αες που μόλις τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν είχε απαγάγει και δολοφονήσει την Ιλένια Λέναρντ, ένα 5χρονο κοριτσάκι. Ο Βον Αες μετά τη δολοφονία της Ιλένια αυτοκτόνησε.

Οι αρχές θεωρούν πως ο Ελβετός παιδόφιλος να είναι πιθανόν αυτός που απήγαγε και την Μαντλίν καθώς παρότι το διάστημα που εξαφανίστηκε η Μαντλέν εκείνος ζούσε στην Ισπανία, υπάρχουν μαρτυρίες πως στο παρελθόν είχε επισκεφτεί το Αλγκάβρε και διατηρούσε φιλικές επαφές με ντόπιους.

Μάλιστα η Interpol είχε επικοινωνήσει δύο φορές με την πορτογαλική αστυνομία προκειμένου να τη ρωτήσει για τον Βον Αες, αλλά οι Πορτογάλοι δεν έψαξαν περαιτέρω την υπόθεση όντες πεπεισμένοι πως ένοχοι για την εξαφάνιση της Μαντλέν ήταν οι γονείς της.

Στη λίστα της Σκότλαντ Γιαρντ με τους υπόπτους υπάρχουν και δύο ακόμα άτομα με παιδοφιλικό παρελθόν.

madlen.jpg
article-2330660-15F0C6B8000005DC-213_306x423.jpg
ilenha.jpg

πηγη: star